Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ministerul Educatiei: Scolile vor fi inchise, marti, in 22 de judete si in Capitala. in alte noua judete, cursurile vor fi suspendate partial

România Liberă România Liberă,
Ministerul Educatiei: Scolile vor fi inchise, marti, in 22 de judete si in Capitala. in alte noua judete, cursurile vor fi suspendate partial

Scolile vor fi inchise, marti, in 22 de judete si in Capitala, iar, partial, cursurile vor fi suspendate in alte noua judete, in timp ce, miercuri, cursurile vor fi suspendate in totalitate doar in judetul Arges si in Bucuresti, din cauza temperaturilor extrem de scazute. continuă pe România Liberă

Scolile vor fi inchise luni si marti si in judetele Braila, Bacau, Galati, Iasi si Dolj

Autoritatile au decis duminica suspendarea cursurilor in gradinite, scoli si licee in zilele de 9 si 10 ianuarie in mai multe judete ca urmare a temperaturilor foarte scazute prognozate pentru urmatoarele zile si a situatiei generate de viscolul puternic.

UPDATE Gabriela Firea: Scolile vor fi inchise toata saptamana, cursurile incep luni in Bucuresti si Ilfov

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat ca scolile, gradinitile si cresele vor fi inchise pana luni, invocand temperaturile foarte scazute din aceasta saptamana si ninsorile viscolite prognozate pentru marti, miercuri si joi.

Ministerul Educatiei a anuntat ca, luni, scolile vor fi inchise in 21 de judete si in Bucuresti, iar cursurile vor fi suspendate, partial, in alte sapte judete

Cursurile scolare vor fi suspendate, total, luni, in 21 de judete si in Capitala si partial in alte sapte judete, in timp ce marti scolile vor fi inchise in 16 judete si in Bucuresti. Tot marti, cursurile vor fi suspendate partial in alte trei judete, iar miercuri in doua judete.

UPDATE Cursuri scolare suspendate total, luni, in 21 de judete si in Bucuresti si partial in alte sapte judete

Cursurile scolare vor fi suspendate, total, luni, in 21 de judete si in Capitala si partial in alte sapte judete, in timp ce marti scolile vor fi inchise in 16 judete si in Bucuresti, anunta Ministerul Educatiei. Tot marti, cursurile vor fi suspendate partial in alte trei judete, iar miercuri in doua judete.

Toate scolile din judetul Vaslui vor fi inchise si marti. Decizie de ultima ora a autoritatilor

Prefectul judetului Vaslui, Isabel Bogdan, a anuntat ca scolile si gradinitele nu vor fi deschise nici marti, 10 ianuarie, in judetul Vaslui, din cauza conditiilor meteo.

Gabriela Firea: Gradinitele, scolile si liceele vor fi inchise luni si marti in Capitala si in judetul Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat vineri seara ca gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti, in conditiile in care pana miercuri sunt prognozate temperaturi extrem de scazute.

Ministerul Educatiei cere inspectoratelor judetene sa monitorizeze scolile din zonele afectate de viscol

Ministerul Educatiei a solicitat, astazi, inspectoratelor scolare judetene sa monitorizeze situatia unitatilor de invatamant din zonele afectate de conditiile meteorologice nefavorabile, astfel incat deciziile privind suspendarea cursurilor sa fie luate la nivel local cu maxima operativitate.

Ministerul Educatiei isi motiveaza decizia de acceptare a numirilor prin derogare: Nu presupune obligativitatea inspectorilor scolari generali de a-i numi pe acestia, ci le largeste posibilitatea de alegere

Ministerul Educatiei Nationale sustine ca decizia de a accepta reinstaurarea in functe a fostilor directori care nu au promovat concursul de director de scoala sau nu au participat reprezinta o masura de deblocare pentru scolile in care inspectorii scolari generali nu au identificat persoane care ar putea ocupa temporar aceste posturi si ca nu presupune obligativitatea inspectorilor scolari generali de a-i numi pe acestia, ci le largeste posibilitatea de alegere. Prevederile ordinului se refera numai la posturile vacante in data de 6 ianuarie 2017 si nu se aplica retroactiv, precizeaza MEN.

Ministerul Educatiei, precizari despre ordinul de derogare pentru directorii de scoli: Posturile au revenit persoanelor care anterior organizarii concursului exercitau aceste functii

Ministerul Educatiei informeaza ca derogarea ce permite fostilor directori de scoli si licee care au picat concursul sa ocupe in continuare aceste posturi nu este un act abuziv din partea institutiei.

Fostul ministru Liviu Pop, numit secretar de stat in Ministerul Educatiei

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop secretar de stat in Ministerul Educatiei National, decizia fiind publicata joi in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )