Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ministerul Educatiei cere inspectoratelor judetene sa monitorizeze scolile din zonele afectate de viscol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Educatiei cere inspectoratelor judetene sa monitorizeze scolile din zonele afectate de viscol

Ministerul Educatiei a solicitat, astazi, inspectoratelor scolare judetene sa monitorizeze situatia unitatilor de invatamant din zonele afectate de conditiile meteorologice nefavorabile, astfel incat deciziile privind suspendarea cursurilor sa fie luate la nivel local cu maxima operativitate. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Luni si marti vor fi inchise scolile din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Buzau, Tulcea, Ialomita si Vrancea. Cursurile vor fi suspendate luni in Teleorman si, probabil, in judetul Vaslui

Ministerul Educatiei a solicitat, sambata, inspectoratelor judetene, sa monitorizeze situatia scolilor din zonele afectate de viscol, astfel incat deciziile privind suspendarea cursurilor sa fie luate la nivel local cu maxima operativitate, transmite News. ro.

UPDATE Luni si marti vor fi inchise scolile din Capitala si din 16 judete

Ministerul Educatiei a solicitat, sambata, inspectoratelor judetene, sa monitorizeze situatia scolilor din zonele afectate de viscol, astfel incat deciziile privind suspendarea cursurilor sa fie luate la nivel local cu maxima operativitate, transmite News. ro. Vezi in articol in ce judete vor fi suspendate cursurile luni si marti.

GRINDEANU l-a numit pe Liviu POP secretar de stat in Ministerul EDUCATIEI. Pop a devenit tinta ironiilor anul trecut, dupa ce a anuntat intr-o postare ca s-a operat la GENUNCHE (FOTO)

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop in functia de secretar de stat in Ministerul Educatiei, informeaza Agerpres. Printre altele, Pop s-a remarcat si dupa ce, intr-o.

Fostul ministru Liviu Pop, numit secretar de stat in Ministerul Educatiei

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop secretar de stat in Ministerul Educatiei National, decizia fiind publicata joi in Monitorul Oficial.

Fostul ministru Liviu Pop, numit de premierul Grindeanu secretar de stat in Ministerul Educatiei

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop secretar de stat in Ministerul Educatiei National, decizia fiind publicata joi in Monitorul Oficial.

Fostul ministru Liviu Pop a fost numit de premierul Grindeanu secretar de stat in Ministerul Educatiei

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe Liviu Marian Pop, fost ministru, secretar de stat in Ministerul Educatiei Nationale.

Noul ministru al Educatiei, Pavel Nastase, si-a preluat mandatul cu usile inchise la Ministerul Educatiei. Nastase a refuzat sa discute cu jurnalistii

Noul ministru al Educatiei, Pavel Nastase, a evitat sa discute cu jurnalistii, la sosirea sa la sediul ministerului. Demnitarul a preluat mandatul in urma unei discutii de doua ore cu Mircea Dumitru, cel care a detinut portofoliul pana miercuri.

Ministerul Educatiei face precizari in scandalul manualelor de istorie de clasa a IV-a: asa a rezultat la licitatie

Oficialii ministerului afirma ca manualul in limba maghiara al T3 Kiado a fost scos din uz din 2015 dupa ce a fost folosit 10 ani, adica din 2005), insa recunoaste ca in locul lui nu a aprobat un alt manual pentru ca nu s-a prezentat nimeni la licitatii. in privinta manualului de la Coresi, MENCS incearca in continuare sa acrediteze ideea ca Moldova si Ucraina sunt teritorii dominate de poporul rus, desi statisticile oficiale arata contrariul.

Luni si marti vor fi inchise gradinitele si scolile din Capitala si Ilfov

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca luni si marti nu vor fi deschise scolile si gradinitele in Bucuresti si in judetul Ilfov, din cauza conditiilor meteo.

Ministrul propus al Educatiei, Pavel Nastase: Sunt oameni care din nastere, nativ, nu pot lua un bacalaureat. Acest lucru s-a intamplat dintotdeauna

Ministrul propus al Educatiei, Pavel Nastase, a afirmat, miercuri, in comisiile parlamentare de specialitate, ca sunt oameni care din nastere, nativ, nu pot lua un bacalaureat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )