Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministerul RUS al Afacerilor Externe: Romania este un stat care NU POATE FI CALIFICAT DREPT ...

România Liberă România Liberă,
Ministerul RUS al Afacerilor Externe: Romania este un stat care NU POATE FI CALIFICAT DREPT ...

Ministerul rus al Afacerilor Externe se opune ca o statie de metrou din Sankt-Petersburg sa se numeasca Bucuresti, transmitand o scrisoarea in acest sens catre primaria orasului Sankt-Petersburg, relateaza postul de radio Russkaia Slujba Novostei in pagina electronica, potrivit Mediafax. Romania este un stat care nu poate fi calificat drept prietenos, iar relatiile cu Bucurestiul stagneaza, anunta scrisoarea Ministerului rus de Externe, potrivit postului de radio Russkaia Slujba . continuă pe România Liberă

Ministerul rus de Externe se opune ca o statie de metrou din Sankt-Petersburg sa se numeasca Bucuresti

Ministerul rus de Externe nu vrea ca noua statie de metrou din Sankt-Petersburg sa fie numita Bucuresti, intrucat Romania nu poate fi considerata un stat prietenos. Potrivit presei din Republica Moldova,.

Sebastian Huluban s-a intalnit cu ministrul adjunct al afacerilor externe al Azerbaidjanului

Secretarul de stat pentru politica de aparare si planificare, Sebastian Huluban, a avut, astazi o intrevedere cu ministrul adjunct al afacerilor externe al Republicii Azerbaidjan, Araz Azimov, arata un comunicat trimis redactiei.

Ministrul iranian al Afacerilor Externe propune un compromis in dosarul nuclear

Ministrul iranian al Afacerilor externe, Ali Akbar Salehi, a propus un compromis asupra programului nuclear controversat al Teheranului, in schimbul furnizarii de uraniu imbogatit de terte tari, scrie AFP.

Eugene Czolij, presedintele Congresului Mondial al Ucrainenilor: Romania este un exemplu privind modul in care trateaza minoritatile nationale

Presedintele Traian Basescu l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Eugene Czolij, presedintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, in cursul intrevederii fiind abordate aspecte privind situatia minoritatilor nationale din cele doua tari, informeaza un comunicat al Administratiei prezidentiale. Seful statului a apreciat ca romanii din Ucraina ar trebui sa aiba drepturi similare celor acordate de Romania minoritatii ucrainene, in timp ce oficialul ucrainean a afirmat ca Romania este un exemplu in ceea ce priveste modul in care trateaza minoritatile nationale.

Ministrul rus de externe: UE intarzie eliminarea vizelor cu Rusia din motive politice

Moscova considera ca Uniunea Europeana intarzie semnarea acordului de eliminare a vizelor cu Federatia Rusa din motive politice, a anuntat ieri ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, scrie Ria Novosti, conform surselor de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )