Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ministerul Sanatatii, despre ivermectina: Studiile clinice ofera indici ca ar putea fi utila in tratamentul pacientilor COVID, dar aceste date trebuie confirmate prin alte studii

B1 B1,
Ministerul Sanatatii, despre ivermectina: Studiile clinice ofera indici ca ar putea fi utila in tratamentul pacientilor COVID, dar aceste date trebuie confirmate prin alte studii

Ministerul sanatatii precizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca Ivermectina ar putea fi utila in tratamentul pacientilor cu COVID-19, potrivit indicilor din studiile clinice observationale, insaaceste. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii, despre administrarea invermectinei: Nu exista nici un studiu randomizat

Ministerul Sanatatii a facut cateva precizari, luni, in ce priveste administrarea ivermectinei si recomanda administrarea de medicamennte doar sub prescribtia medicului. in prezent nu exista nici un studiu randomizat cu privire la ivermectina si COVID-19, arata Ministerul.

Studiile clinice ale vaccinului Novavax indica o eficacitate de 89%

Studiile clinice ale vaccinului anti-COVID-19 Novavax au aratat o eficacitate de 89,3%, a anuntat ieri compania americana de biotehnologie intr-un comunicat in care da publicitatii rezultatele studiilor din faza a treia, etapa in care au fost implicate peste 15,000 de persoane.

Avertisment de ultima ora despre Ivermectina. Daca ai cumparat-o, trebuie sa citesti asta

In cadrul unui mesaj pe retelele de socializare, un medic roman a transmis un mesaj pentru toate persoanele care sunt in cautare de controversatul medicament Ivermectina. Avertisment de ultima ora despre Ivermectina Mai exact, este vorba despre medicul pediatru Mihai Craiu, care le-a transmis un mesaj pe pagina de Facebook celor care sunt la mare .

Ioana Mihaila, medic endocrinolog si fost presedinte al PLUS Bihor, numita secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Ioana Mihaila, fost presedinte PLUS Bihor si medic endocrinolog, a fost numita luni secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Decizia semnata de premierul Florin Citu a fost publicata in Monitorul Oficial. Ioana Mihaila il inlocuieste in functia de secretar de stat pe Ciprian Bogdan, fost manager al Spitalului Judetean si al Spitalului CFR din Timisoara si fost vicepresedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, considerat un apropiat al europarlamentarului PNL Cristian Busoi.

Protest organizat de AUR la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Matei Bals. George Simion: De ce nu sunt toti romanii aici, in strada? (FOTO)

Au fost proteste, sambata seara, la Ministerul Sanatatii. Simpatizantii AUR au iesit in strada pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu dupa tragedia de la spitalul Matei Bals. George Simion.

Ministerul Sanatatii s-a incurcat in decesele dupa incendiul de la Matei Bals. Cine era, de fapt, a sasea victima

Ministerul Sanatatii a anuntat sambata ca o altapersoana a decedat in urma incendiuluide la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Astfel, numarul persoanelor care au murit in urma incendiului.

Vlad Voiculescu, despre avertismentul lui Citu pentru angajatii din administratie: E expresia unei exasperari pe care o impartasesc. Ministerul Sanatatii e ineficient de 30 de ani. Planuim schimbari profunde (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca a vrut sa revina in aceasta functie tocmai pentru ca nu-i place cum functioneaza lucrurile in Minister: de 30 de ani incoace nu e.

Vlad Voiculescu: Marti avem o prima versiune a raportului de dupa Piatra Neamt, sa vedem de unde a pornit incendiul. Pana acum, nimeni din Ministerul Sanatatii nu a vazut nicio versiune

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca abia maine va avea o prima versiune a raportului privind cauzele incendiului izbucnit anul trecut la sectia de Terapie Intensiva a.

Nou protest la Ministerul Sanatatii, unde se afla si senatoarea AUR Diana Sosoaca Presedintele Asociatiei Colectiv spune ca va protesta la MAI: Arafat e cel care se ocupa de toate

Zeci de persoane s-au adunat in fata Ministerului Sanatatii, unde se afla si senatoarea Diana Sosoaca, in a doua zi de proteste, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals, potrivit Agerpres. Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a anuntat anterior ca va protesta si el la MAI impotriva crimelor din sanatate, dar nu manat de interese politice, pentru ca i se pare absurd sa ii ceri demisia lui Vlad Voiculescu acum.

Ministrul Transporturilor vrea sa mute cele 18 spitale CFR la Ministerul Sanatatii sau la Primarii

Exista discutii pentru transferarea celor 18 spitale CFR de la Ministerul Transporturilor la Ministe.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )