Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nou protest la Ministerul Sanatatii, unde se afla si senatoarea AUR Diana Sosoaca Presedintele Asociatiei Colectiv spune ca va protesta la MAI: Arafat e cel care se ocupa de toate

Hotnews Hotnews,
 Nou protest la Ministerul Sanatatii, unde se afla si senatoarea AUR Diana Sosoaca Presedintele Asociatiei Colectiv spune ca va protesta la MAI: Arafat e cel care se ocupa de toate

Zeci de persoane s-au adunat in fata Ministerului Sanatatii, unde se afla si senatoarea Diana Sosoaca, in a doua zi de proteste, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals, potrivit Agerpres. Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a anuntat anterior ca va protesta si el la MAI impotriva crimelor din sanatate, dar nu manat de interese politice, pentru ca i se pare absurd sa ii ceri demisia lui Vlad Voiculescu acum. continuă pe Hotnews

Protest la Ministerul Sanatatii, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Demisia! Iesi afara!

Zeci de oameni au iesit in strada, astazi, si au organizat un protest in fata Ministerului Sanatatii, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals in urma caruia sase oameni bolnavi de COVID-19 au murit.

Protest organizat de AUR la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Matei Bals. George Simion: De ce nu sunt toti romanii aici, in strada? (FOTO)

Au fost proteste, sambata seara, la Ministerul Sanatatii. Simpatizantii AUR au iesit in strada pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu dupa tragedia de la spitalul Matei Bals. George Simion.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat Spitalele au ajuns crematori!

Senatoarea AUR Diana Iovanovici-Sosoaca cere demiterea sefului DSU Raed Arafat dupa incendiul de la .

Ministerul Sanatatii s-a incurcat in decesele dupa incendiul de la Matei Bals. Cine era, de fapt, a sasea victima

Ministerul Sanatatii a anuntat sambata ca o altapersoana a decedat in urma incendiuluide la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Astfel, numarul persoanelor care au murit in urma incendiului.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a fost eliberat din functie. El va fi inlocuit de Monica Althamer

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a fost eliberat din functie de catre premierul Florin Citu. El a fost inlocuit de Monica-Emanuela Althamer, iar decizia a fost pulicata joi, in.

Adriana Bahmuteanu, aparitie controversata la protestul organizat de AUR la Ministerul Sanatatii: Lasati-ma in pace! Hai, plecati de aici!

Printre protestatarii care s-au strans la manifestarea organizatade AUR, impotriva luiVlad Voiculescuera siAdriana Bahmuteanu, care nu respecta masurile de protectie impotriva Covid-19. Ac.

Mii de angajati din spitale protesteaza in fata Ministerului Sanatatii: Noi am muncit, voi ne-ati mintit!

Zeci de persoane au protestat joi, in fata Ministerului Sanatatii. Oamenii au iesit in strada in semn de protest fata de lipsa de reactie a Guvernului.

Ministrul Transporturilor vrea sa mute cele 18 spitale CFR la Ministerul Sanatatii sau la Primarii

Exista discutii pentru transferarea celor 18 spitale CFR de la Ministerul Transporturilor la Ministe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )