Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministerul Sanatatii:Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru protectia impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii:Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru protectia impotriva COVID-19

Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru a fi folosite in combaterea pandemiei de coronavirus, a transmis, luni, Ministerul Sanatatii. Aceste masti, utilizate in domeniul lucrarilor industriale, permit supapei sa se deschida in timpul expirarii, iar in cazul in care persona care o poarta este infectata, poate raspandi virusul si celor din jur. continuă pe Adevărul

MINISTERUL SANATATII: Mastile cu supapa nu sunt recomandate in contextul pandemiei de coronavirus

Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru a fi utilizate in contextul pandemiei de coronavirus, anunta Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii: Mastile cu supapa nu sunt recomandate in contextul pandemiei. Supapa se deschide la expirare, permitand virusurilor sa treaca

Ministerul Sanatatii avertizeaza ca mastile cu supapa nu sunt recomandate in actualul context de epidemie de coronavirus deoarece supapa permite virusurilor sa treaca si sa ajunga la alte persoane. Prin ur.

Ministerul Sanatatii. Mastile cu supapa nu sunt recomandate impotriva COVID-19

Ministerul Sanatatii sustine ca mastile cu supapa nu sunt recomandate impotriva Covid-19, deoarece supapa se deschide in momentul expiratiei si permite trecerea virusurilor.

Sunt recomandate mastile cu supapa impotriva COVID-19?

Mastile cu supapa nu sunt recomandate pentru a fi utilizate in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit Ministerului Sanatatii, care enumera tipurile de masti recomandate.

Ministerul Sanatatii: inainte sa duci copilul la scoala, fii atent la cum se simte Daca observi chiar si o parte din simptomele COVID-19, iti recomandam sa il tii acasa

Inainte sa duci copilul la scoala, fii atent la cum se simte. Cele mai frecvente simptome pentru COVID-19 sunt febra, tusea uscata, pierderea gustului si mirosului, durerile musculare, nasul infundat, durerile de cap sau de gat si diareea. Daca observi chiar si o parte din aceste simptome la copilul tau, iti recomandam sa il tii acasa si sa iei legatura cu medicul de familie cat mai repede, recomanda Ministerul Sanatatii intr-o postare pe Facebook.

Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie. Informatii de ultima ora de la Ministerul Sanatatii

Sunt informatii de ultima ora de la Minsiterul Sanatatii. Astfel, un paragraf din proiectul de buget al Minsiterului Sanatatii spune despre adoptarea unei legi ce prevede si vaccinarea obligatorie a populatiei. Vaccinarea populatiei ar putea deveni obligatorie Din acel paragraf reiese faptul ca se fac demersuri pentru adoptarea legii ce o sa oblige minsiterul sa .

Constantin Dina, seful Corpului de control din Ministerul Sanatatii incepand din 2014, s-a autosuspendat din functie pentru un an

Medicul Constantin Dina, seful Directiei de Control si Integritate din Ministerul Sanatatii Corpul de control) incepand din anul 2014, s-a autosuspendat pentru un an din functie si va lucra ca consilier pe probleme de legislatie, cu cate o jumatate de norma, la cabinetul parlamentar al fostului ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, si la cel al deputatului USR Emanuel Ungureanu. Constantin Dina ar urma sa revina la conducerea Corpului de control din Ministerul Sanatatii peste un an.

Ministerul Sanatatii, mesaj pentru parinti: inainte sa duci copilul la scoala, fii atent la cum se simte. Pentru ca scolile sa ramana deschise este nevoie de un efort comun

Ministerul Sanatatii face apel la parinti sa nu-si trimita copiii la scoala daca observa ca acestia au simptome specifice infectiei cu noul coronavirus. intr-o postare pe pagina de Facebook a.

Barbatul cu arsuri transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta control la cele 3 spitale din Romania care l-au tratat

Barbatul de 51 de ani care a suferit arsuri pe 64% din suprafata corpului in urma unui accident de munca la Constanta si care la finalul lunii ianuarie a fost transferat in Belgia a murit. Ministerul Sanatatii anunta ca a trimis Corpul de control pentru a verifica modul in care a fost tratat pacientul in cele 3 spitale din Romania in care a fost internat inainte de a fi transferat in Belgia. Medicul Ciprian Isacu, cel care l-a ingrijit pe pacient in Belgia, spunea ca barbatul a ajuns acolo cu ranile necuratate, avand patru bacterii si o ciuperca luate din spitalele din Romania.

Ministerul Sanatatii face un apel catre parinti pentru ca scolile sa ramana deschise

Reprezentantii Ministerului Sanatatii ii sfatuiesc pe parinti sa fie atenti la felul in care se simt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )