Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii sesizeaza SRI in cazul vaccinului antigripal de la Cantacuzino

B1 B1,
Ministerul Sanatatii sesizeaza SRI in cazul vaccinului antigripal de la Cantacuzino

Ministerul Sanatatii a sesizat Serviciul Roman de Informatii in cazul vaccinului antigripal de la Cantacuzino. Sesizarea vine dupa ce ministrul Sanatatii a fost informat ca ar putea fi vorba despre. continuă pe B1

Institutul Cantacuzino: Directoarea a fost demisa, in locul sau revine Iordachel, demis anul trecut; Ministrul Nicolaescu, despre cazul vaccinului antigripal retras de ANM: Pe linia de fabricatie de la Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu rea-vointa

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, a fost demisa, prin ordin al ministrului Sanatatii, in locul acesteia revenind Radu Iordachel, dupa ce ordinul prin care a fost demis de Eugen Nicolaescu, in iulie 2013, pentru deficiente manageriale, a fost suspendat de instanta. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus, printr-un ordin emis joi, schimbarea din functie a directoarei Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Nicolaescu: Am informat SRI despre o posibila contaminare intentionata a vaccinului antigripal.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, sambata, a sesizat Serviciul Roman de Informatii cu privire la o posibila contaminare intentionata a vaccinului antigripal de la Institutul Cantacuzino, relateaza Mediafax. Intrebat daca are informatii ca s-ar fi produs o contaminare intentionata a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, ministrul Eugen Nicolaescu a spus ca a primit asemenea informatii, chiar din exteriorul institutului, pe diverse canale. De exemplu ca, .

Nicolaescu, despre posibila CONTAMINARE INTENTIONATA a vaccinului antigripal: Am anuntat SRI

Eugen Nicolaescu sustine ca cele 400. 000 de doze ar fi fost contaminate intentionat. Ministrul Sanatatii a cerut chiar si ajutorul Serviciului Roman de Informatii, pentru a lamuri aceasta situatie.

Ministerul Sanatatii face simulari privind efectele revizuirii taxei clawback diferentiata.

Expertii Ministerului Sanatatii si specialistii din industria farmaceutica vor face, saptamana viitoare, mai multe simulari, pe baza propunerilor ARPIM, privind efectele revizuirii taxei clawback prin introducerea calculului diferentiat, informeaza Mediafax. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, secretarul de stat Adrian Pana si presedintele CNAS, Cristian Busoi, s-au intalnit, sambata, cu reprezentantii Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), cu care au .

Eugen Nicolaescu: Nu plec azi de la Ministerul Sanatatii. Am ajuns cu reforma la 99%

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri dimineata, ca nu stie sigur inca daca va fi mutat la Ministerul Finantelor. Nicolaescu a spus ca asteapta un raspuns dupa sedinta BPN al Part.

Eugen Nicolaescu: Nu plec azi de la Ministerul Sanatatii. Am ajuns cu reforma la 99% (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri dimineata, ca nu stie sigur inca daca va fi mutat la Ministerul Finantelor. Nicolaescu a spus ca asteapta un raspuns dupa sedinta BPN al Part.

Eugen Nicolaescu: Nu plec azi de la Ministerul Sanatatii. Am ajuns cu reforma la 99%.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri dimineata ca inca nu stie sigur daca va fi mutat la Ministerul Finantelor. El a spus ca asteapta un raspuns azi, dupa sedinta BPN al PNL. Orice om are ce sa-si reproseze ceva. Nimeni nu-i perfect. Am ajuns cu realizarea refromei la 99%. Ar mai fi 1% care inseamna doua-trei acte normative, a declarat Nicolaescu, vineri dimineata. Citeste si: UPDATE Cum vrea Crin Antonescu sa il debarce pe Daniel Chitoiu. Frunzaverde a acceptat numirea .

Un severinean in Guvernul lui Ponta. Cristian Busoi, propus la Ministerul Sanatatii

Presedintele CNAS, Cristian Busoi, propus de PNL pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii, in locul lui Eugen Nicolaescu, este nascut in Turnu Severin.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2635 seconds )