Libnet.ro
UNICEF

06:45

Nicolaescu, despre posibila CONTAMINARE INTENTIONATA a vaccinului antigripal: Am anuntat SRI

Antena3 Antena3,
Nicolaescu, despre posibila CONTAMINARE INTENTIONATA a vaccinului antigripal: Am anuntat SRI

Eugen Nicolaescu sustine ca cele 400. 000 de doze ar fi fost contaminate intentionat. Ministrul Sanatatii a cerut chiar si ajutorul Serviciului Roman de Informatii, pentru a lamuri aceasta situatie. continuă pe Antena3

Nicolaescu: Am informat SRI despre o posibila contaminare intentionata a vaccinului antigripal.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, sambata, a sesizat Serviciul Roman de Informatii cu privire la o posibila contaminare intentionata a vaccinului antigripal de la Institutul Cantacuzino, relateaza Mediafax. Intrebat daca are informatii ca s-ar fi produs o contaminare intentionata a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, ministrul Eugen Nicolaescu a spus ca a primit asemenea informatii, chiar din exteriorul institutului, pe diverse canale. De exemplu ca, .

Ministerul Sanatatii sesizeaza SRI in cazul vaccinului antigripal de la Cantacuzino

Ministerul Sanatatii a sesizat Serviciul Roman de Informatii in cazul vaccinului antigripal de la Cantacuzino. Sesizarea vine dupa ce ministrul Sanatatii a fost informat ca ar putea fi vorba despre.

Institutul Cantacuzino: Directoarea a fost demisa, in locul sau revine Iordachel, demis anul trecut; Ministrul Nicolaescu, despre cazul vaccinului antigripal retras de ANM: Pe linia de fabricatie de la Cantacuzino s-ar fi intamplat lucruri cu rea-vointa

Directoarea Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, a fost demisa, prin ordin al ministrului Sanatatii, in locul acesteia revenind Radu Iordachel, dupa ce ordinul prin care a fost demis de Eugen Nicolaescu, in iulie 2013, pentru deficiente manageriale, a fost suspendat de instanta. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus, printr-un ordin emis joi, schimbarea din functie a directoarei Institutului Cantacuzino, Aurelia Draghici, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )