Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce ministri pleaca din Guvernul Orban. Totul se intampla dupa alegeri

Playtech Playtech,
Ce ministri pleaca din Guvernul Orban. Totul se intampla dupa alegeri

Ludovic Orban pierde oameni de incredere. in luna octombrie vor fi schimbati cel putin patru ministri. Doi dintre ei candideaza la local, iar ceilalti doi vor fi rasplatiti cu locuri la alegerile parlamentare. Ce ministri pleaca din guvernul Orban O remaniere guvernamentala va avea loc imediat dupa alegerile locale . Ministrul Mediului, Costel Alexe, candideaza . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, acuzatii grave. Guvernul Orban a blocat toate actiunile si masurile initiate de PSD

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu acuza Guvernul Orban ca, de cand a venit la putere, nu are decat un singur scop si anume castigarea alegerilor. Nu au intentionat nici un moment sa guverneze tara, iar rezultatele se vad.

Grindeanu (PSD): Guvernul Orban nu a ajutat nici macar cu un leu pentru inceperea anului scolar

Fostul premier Sorin Grindeanu, recent revenit in PSD, a declarat, joi, ca Guvernul Orban nu a ajuta.

Viorel Lis i-a cerut asta Oanei. Ce se va intampla dupa moartea fostului primar

Viorel Lis i-a cerut Oanei, sotiei sale, ceva incredibil dupa ce el nu va mai fi. Fostul edil a rugat-o pe Oana sa se marite si sa isi refaca viata. Viorel Lis i-a spus Oanei sa nu isi ia un barbat tanar, ci unul pe la vreo 60 de ani. Asa ceva nu s-a mai .

Surse. Orban pregateste remanierea de toamna in Guvern. Ce ministri pleaca

Cel putin patru ministri vor fi schimbati in luna octombrie, sustin surse liberale pentru Adevarul. Doi dintre ei candideaza la locale, iar ceilalti doi vor primi ca rasplata locuri eligibile la parlamentare. Premierul Ludovic Orban isi pierde oamenii de incredere.

Lant uman la Budapesta: Protestatarii acuza guvernul Orban de politizarea universitatilor si suprimarea libertatii

Mii de manifestanti au format un lant uman pe strazile Budapestei in semn de protest fata de ceea ce ei acuza a fi preluarea controlului asupra universtitii de arte de catre guvernul nationalist condus de Viktor Orban, relateaza BBC News.

Procurorul de caz din dosarul Hosu pleaca din DNA

Procurorul care a instrumentat dosarul penal in care este implicat Dan Hosu, sotul Giorgianei Hosu - sefa DIICOT, pleaca din Directia Nationala Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, ieri, incetarea activitatii la DNA a procurorului Marian Gherman, incepand cu data de 14. 2020 si revenirea acestuia la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti unitate de parchet de unde provine), incepand cu aceeasi data. Marian Gherman este procurorul de caz in dosarul Carpatica in care este judecat politistul Dan Hosu.

Procurorul de caz din dosarul Hosu pleaca din DNA

Procurorul care a instrumentat dosarul penal in care este implicat Dan Hosu, sotul Giorgianei Hosu - sefa DIICOT, pleaca din Directia Nationala Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, astazi, incetarea activitatii la DNA a procurorului Marian Gherman, incepand cu data de 14. 2020 si revenirea acestuia la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti unitate de parchet de unde provine), incepand cu aceeasi data. Marian Gherman este procurorul de caz in dosarul Carpatica in care este judecat politistul Dan Hosu.

Seful Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica din Republica Moldova a demisionat dupa ce a spus ca noul coronavirus a luat viata celor care si asa erau o povara pentru ei si pentru cei din jur

Seful Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica ANSP) din Republica Moldova a demisionat dupa o declaratie controversata referitoare la victimele pandemiei de coronavirus. Prezent in cadrul unei emisiuni de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )