Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrii de Finante din zona euro saluta cererea Bulgariei de a adera la ERM-2 si uniunea bancara

Hotnews Hotnews,
 Ministrii de Finante din zona euro saluta cererea Bulgariei de a adera la ERM-2 si uniunea bancara

Ministrii de Finante din zona euro au salutat cererea Bulgariei de a adera la Mecanismul European al Ratelor de Schimb ERM-2) si la uninea bancara pana in iulie 2019, relateaza site-ul EUObserver. eu, citat de Mediafax. Cu toate acestea, minstrii de Finante ale statelor care se afla afla deja in zona euro au avertizat autoritatile din Bulgaria sa implementeze reforme pentru sistemul judiciar si sa gaseasca solutii la problemele privind coruptia sau crima organizata. continuă pe Hotnews

Bulgaria face un prim pas spre adoptarea euro

Ministrii de Finante din zona euro s-au pronuntat joi, intr-o reuniune la Bruxelles, pentru aderarea Bulgariei la Uniunea Bancara, un prim pas spre adoptarea monedei unice, transmite Reuters.

Siegfried Muresan: Dancila se intoarce la Bruxelles cu un bilant rusinos: inflatie si deficit record, indepartarea de zona euro, legi antijustitie

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat marti ca premierul Viorica Dancila se intoarce la Bruxelles, unde se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, cu un bilant rusinos: inflatie si deficit record, indepartarea de zona euro, absorbtie scazuta a fondurilor europene, legi antijustitie, pregatire slaba a presedintiei UE.

BCE face apel la garantarea comuna a depozitelor bancare in zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a reiterat ieri apelul sau pentru o schema comuna de garantare a depozitelor bancare in zona euro, considerand ca aceasta este cruciala pentru stimularea increderii clientilor in bancile din uniunea monetara.

Stagnare pe piata imobiliara din zona Litoralului

Piata imobiliara din zona Litoralului a cunoscut o stagnare, in ultimul an, pe segmentul de unitati de cazare - pensiuni, vile, hoteluri, ne-a spus Ciprian Agachi, din cadrul Imobiliare Litoral. Domnia sa ne-a precizat: in ceea ce priveste cladirile noi, proiectele cele mai importante se desfasoara in Constanta, Mamaia, Mamaia Sat, Mamaia Nord, iar in sudul Litoralului se afla in desfasurare proiecte mici cu cladiri de maximum 4 etaje, dar tot in sud proiectele mari vizeaza achizitionarea de hoteluri in stadii avansate de degradare sau scoase la licitatii care sunt renovate si pe cat posibil recompartimentate.

Subiectele zilei: Borcea a vndut pentru Protectia Copilului mai mult gaz dect consuma un spital; Orasul care face primul pas spre eliminarea masinilor din zona centrala; Motivul rusinos pentru care Olimpiada Internationala de Matematica nu s-a putut orga

Taximetristii din Cluj fac cheta ca sa se bata cu gigantul Uber, fac cutii de donatii, le duc la dispecerate. Costul continuarii procesului cu gigantul Uber ii costa pe taximetristii din Cluj, care. Ce s-a ales de avioanele ROMBAC 1-11, bijuteriile industriei aeronautice romanesti. Se pare ca ROMBAC 1-11 a fost una dintre ambitiile lui.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )