Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ministrii de Interne din UE, convocati la 14 septembrie pentru a discuta despre criza imigrantilor

Adevărul Adevărul,
Ministrii de Interne din UE, convocati la 14 septembrie pentru a discuta despre criza imigrantilor

Ministrii de Interne din Uniunea Europeana au fost convocati la o reuniune de urgenta la 14 septembrie, pentru a ameliora raspunsul blocului comunitar la criza imigratiei, a anuntat duminica seara presedintia semestriala a UE, citata de DPA. continuă pe Adevărul

Ministrii de Interne din UE vor participa pe 14 septembrie la o reuniune de urgenta pe tema crizei imigrantilor

O reuniune de urgenta a ministrilor de Interne din Uniunea Europeana va avea loc pe 14 septembrie, cu scopul de a ameliora raspunsul blocului comunitar la criza imigratiei, a anuntat duminica seara presedintia.

Directoare din Ministerul Sanatatii arestata pentru 30 de zile. Mihaela Udrea, prinsa in timp ce primea bani si cosmetice in biroul din minister

UPDATE - Directoarea din Ministerul Sanatatii Mihaela Ela Udrea a fost arestata preventiv de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzata ca a primit mita bani si produse cosmetice de la mai multe.

Director din Ministerul Sanatatii, retinut pentru spaga

O directoare din Ministerul Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA, vineri dimineata, pentru de luare de mita. Este vorba despre sase infractiuni de luare de mita, dintre care doua in forma.

O directoare din Ministerul Sanatatii, RETINUTA pentru spaga

Directoarea Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sanatatii, Mihaela Udrea, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru sase infractiuni de luare de mita, din care doua in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )