Libnet.ro
UNICEF

12:45

O directoare din Ministerul Sanatatii, RETINUTA pentru spaga

România Liberă România Liberă,
O directoare din Ministerul Sanatatii, RETINUTA pentru spaga

Directoarea Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sanatatii, Mihaela Udrea, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru sase infractiuni de luare de mita, din care doua in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Director din Ministerul Sanatatii, retinut pentru spaga

O directoare din Ministerul Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA, vineri dimineata, pentru de luare de mita. Este vorba despre sase infractiuni de luare de mita, dintre care doua in forma.

Directoare din Ministerul Sanatatii arestata pentru 30 de zile. Mihaela Udrea, prinsa in timp ce primea bani si cosmetice in biroul din minister

UPDATE - Directoarea din Ministerul Sanatatii Mihaela Ela Udrea a fost arestata preventiv de Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzata ca a primit mita bani si produse cosmetice de la mai multe.

Directoarea din Ministerul Sanatatii, prinsa cu spaga, este sotia fostului Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu

Directoarea din Ministerul Sanatatii prinsa cand lua spaga sapunuri si deodorante este sotia lui Gheorghe Iancu, fostul Avocat al Poporului. Ela Mihaela Udrea a fost prinsa in flagrant. Asupra ei.

Mihaela Udrea, directorul directiei de farmaceutice si dispozitive medicale din Ministerul Sanatatii, retinuta de procurorii DNA pentru 6 infractiuni de luare de mita. Ea este sotia fostului Avocat al Poporului

Mihaela Udrea, director al Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sanatatii, a fost retinuta, vineri dimineata, pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru sase infractiuni de luare de mita. Directia respectiva din cadrul Ministerului Sanatatii este responsabila de actualizarea si verificarea preturilor medicamentelor de pe listele compensate si de acordarea autorizatiilor necesare producatorilor de aparatura medicala si farmaciilor. Mihaela Udrea este casatorita cu Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, profesor la Universitatea de Drept. Mihaela Udrea va fi prezentata, vineri, Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

Mihaela Udrea, directoare in cadrul Ministerului Sanatatii, retinuta pentru luare de mita

Mihaela Ela Udrea, directoarea din Ministerul Sanatatii, a fost retinuta de Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind suspectata de sase infractiuni de luare de mita dupa ce ar fi primit bani si produse cosmetice de la mai multe persoane, chiar in biroul sau din minister, pentru a aviza puncte de lucru farmaceutice.

Mihaela Udrea, directoarea din Ministerul Sanatatii acuzata de luare de mita, arestata preventiv pentru 30 de zile: Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti a decis vineri arestarea preventiva pentru 30 de zile a Mihaela Udrea, directoare in Ministerul Sanatatii, in dosarul in care este acuzata ca a primit mita pentru a aviza.

Directoarea din Ministerul Sanatatii acuzata de MITA e arestata pe 30 de zile. Ce primea directoarea

Directoarea Mihaela Ela Udrea, sefa Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sanatatii, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile.

Mihaela Udrea, director in Ministerul Sanatatii, retinuta pentru luare de mita

Procurorii DNA au retinut-o astazi pe Mihaela Ela Udrea, sefa Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sanatatii, pentru sase infractiuni de luare de mita, dintre care doua in forma continuata, transmit surse din presa.

Un director din Ministerul Sanatatii, retinut de DNA pentru luare de mita (VIDEO)

Procurorii DNA au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui director din cadrul Ministerului Sanatatii pentru luare de mita, informeaza B1 TV. Mihaela Ela Udrea este director al Directiei Medicamentelui si Dispozi.

Reactia Ministerul Sanatatii, dupa retinerea unei directoare din institutie pentu spaga

Ministerul Sanatatii nu sustine astfel de practici, a declarat vineri secretarul de stat Francisk Iulian Chiriac referitor la retinerea directorului din MS Mihaela Udrea, acuzata ca a luat mita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )