Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 50-60 de ani

B1 B1,
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, se arata ingrijorat in ceea ce priveste seceta de anul acesta. Ministrul a declarat duminica intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o. continuă pe B1

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Termenul de depunere a cererilor unice de plata pentru fermier, prelungit pana la 15 iunie

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, la sfarsitul sedintei de Guvern de joi, ca Guvernul Romaniei a aprobat prelungirea termenului de depunere a cererilor de plata pentru fermieri, pana la 15 iunie.

Ministrul Agriculturii: O seceta ca acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani

O seceta precum cea de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani, pana la aceasta ora fiind afectate 1,4 milioane de hectare de culturi, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul Agriculturii: Termenul de depunere a cererilor unice de plata, prelungit pana la 15 iunie

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi seara, ca termenul de depunere a cererilor unice de plata a fost prelungit pana la 15 iunie. Totodata, el a spus ca, din 15 mai, prin APIA, se elibereaza adeverinte pentru beneficiarii schemelor de plata, pentru acei fermieri care doresc sa acceseze credite pentru activitati curente.

Ministrul Agriculturii: Seceta ca anul acesta n-a fost de 50-60 de ani

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o seceta ca aceasta de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani si ca incearca sa-i obisnuiasca pe fermieri sa-si asigure culturile.

Adrian Oros: N-a mai fost de 50-60 de ani o seceta ca acum

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca o seceta ca aceea de acum nu a mai fost in Romania de 50-60 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )