Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Agriculturii: Cei care depun proiecte pentru fonduri europene vor primi un raspuns in 37 de zile

Antena3 Antena3,
Ministrul Agriculturii: Cei care depun proiecte pentru fonduri europene vor primi un raspuns in 37 de zile

Fermierii care vor depune proiecte finantate cu fonduri europene vor primi un raspuns in 37 de zile, plus-minus 10 zile, autoritatile incercand astfel sa creasca gradul de absorbtie a fondurilor, a declarat. continuă pe Antena3

Banca Mondiala da dreptate producatorilor in disputa cu ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a laudat productia de cereale obtinuta de Romania, dar a fost contrazis rapid de catre un reprezentant al cultivatorilor. Ministrul a precizat, in cadrul unei conferinte organizate de Mediafax, ca anul 2014 fost unul foarte bun pentru agricultura si al doilea an consecutiv cu balanta agricola pozitiva.

Ministrul Agriculturii: Scaderea TVA la produse lactate va relansa consumul

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a declarat, marti, ca scaderea TVA la lapte si produse lactate va creste consumul informeaza Mediafax.

Tudose, MECT: Vreau o reglementare unitara pentru cei care valorifica apele minerale

Ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a discutat, azi, cu conducerea Societatii Nationale a Apelor Minerale si cu reprezentantii Sindicatului Liber Perla o serie de problemele de reglementare si control al cantitatii si calitatii apelor minerale exploatate si comercializate in Romania, arata un comunicat remis azi redactiei.

Restituirea proprietatii, coruptie si injustitie sociala: Cei care platesc indecizia si incoerenta clasei politice sunt cei mai saraci si mai vulnerabili dintre noi

Romania este singura tara in care procesul de restituire a proprietatilor confiscate de regimul totalitarist nu s-a incheiat, dupa 25 de ani de la prabusirea acestuia. Jurnalista Ioana Lupea noteaza,.

Sper ca cei care spun ca sistemul de la Deveselu e doar defensiv, cred asta, dar noi avem o parere diferita

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg Malginov, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca a avut discutii sincere cu autoritatile romane pe tema scutului antiracheta, adaugand, insa, ca spera ca oficialii care spun ca sistemul de la Deveselu este doar defensiv cred acest lucru, intrucat Moscova are o opinie diferita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )