Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Agriculturii: Necesarul de consum va fi asigurat, chiar daca productia s-ar injumatati

România Liberă România Liberă,
Ministrul Agriculturii: Necesarul de consum va fi asigurat, chiar daca productia s-ar injumatati

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, duminica seara, ca necesarul de alimente al Romani. continuă pe România Liberă

Ministrul Agriculturii: Este prea devreme sa spunem daca va creste pretul painii Necesarul pentru consum al Romaniei va fi asigurat, chiar daca productia de cereale s-ar injumatati

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca este prea devreme pentru a avansa o eventuala crestere a pretului painii in toamna acestui an din cauza secetei suprapuse pe criza generata de noul coronavirus. El sustine ca necesarul pentru consum al Romaniei va fi asigurat, chiar daca productia de cereale s-ar injumatati.

Ministrul Agriculturii anunta ca peste criza de coronavirus se suprapune o seceta extrema

Peste criza COVID-19 se suprapune o seceta cumplita si extrema, cum nu a mai fost de multi ani, si exista pericolul compromiterii culturilor de toamna, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ministrul Agriculturii: Peste criza coronavirus se suprapune o seceta extrema. Vor fi consecinte in lant asupra preturilor

Peste criza COVID-19 se suprapune o seceta cumplita si extrema, cum nu a mai fost de multi ani, si exista pericolul compromiterii culturilor de toamna, afirma ministrul Agriculturii, Adrian Oros. El spune ca vor fi consecinte in lant asupra preturilor.

Ministrul Agriculturii explica de ce trebuie reluata vanatoarea de mistreti

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a explicat joi, intr-o conferinta de presa ca prin urmatoarea Ordonanta Militara se va permite vanatoarea de mistreti, explicand si care sunt motivele pentru care trebuie facut acest lucru.

CORONAVIRUS. Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunta redeschiderea vanatorii de mistreti prin ordonanta militara: Este necesar sa revenim asupra acestei decizii impuse pe timpul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi, ca vanatoarea de mistreti se va relua odata cu publicarea ordonantei militare nr. Oros a precizat ca a discutat cu premierul Ludovic Orban, cu Mediului.

Ministrul Agriculturii: seceta a afectat 2,9 milioane de hectare de culturi de toamna

Seceta a afectat culturile de toamna din Moldova si din sudul tarii, 2,9 milioane de hectare cultivate cu grau, secara, orz, orzoaica si rapita, dar valoarea exacta a pagubelor urmeaza sa fie stabilita, a declarat joi ministrul Agriculturii Adrian Oros, citat de Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )