Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministrul agriculturii, Petre Daea, despre afacerea cu porci de la Salcia: Il felicit pe fiul domnului Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Ministrul agriculturii, Petre Daea, despre afacerea cu porci de la Salcia: Il felicit pe fiul domnului Dragnea

Ministrul agriculturii, Petre Daea, a intervenit vineri noapte in direct la B1 in jurnalul de la ora 23 pentru a comenta scandalul fermei de porci detinuta de fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, in Teleorman, scrie Flux 24. Il felicit pe fiul domnului Dragnea, a spus Petre Daea, potrivit sursei citate. Ministrul agriculturii a mai spus ca proiectul de sprijin financiar pentru fermele de porci dateaza din timpul campaniei electorale, cand numele sau nu a fost pomenit ca ar avea legatura cu programul PSD. Daea a comentat si importul de porci facut de Dragnea jr din Germania si Olanda. Nu avem capacitatea de a creste purcei. Nu avem maternitate. continuă pe Hotnews

VIDEO. Ministrul Agriculturii, Petre Daea: Prin inaltimea plopului, iata ca se realizeaza umbra, in stanga sau in dreapta, se umbresc suprafetele de jur-imprejur. Omul nu mai poate produce si spune hai, domnule, sa vand

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sustinut, miercuri, un discurs despre efectele daunatoare ale plopilor plantati pe terenul agricol din zona Radauti. Daea a precizat ca pe 731 de hectare de teren agricol, vandute de proprietari, noii proprietari au plantat copaci.

Ministrul Agriculturii il lauda pe Dragnea Jr. pentru afacerea cu porci: Felicitari! Ma bucur cand tinerii se apuca de o activitate extrem de grea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a felicitat pe fiul lui Liviu Dragnea ca a decis sa intre in afaceri cu porci. Potrivit oficialului, intre programul de ajutorare a fermelor de porci si afacerea fiului lui Liviu Dragnea nu exista nicio legatura. Ma duc sa-l felicit, pentru ca eu sunt ministrul Agriculturii si ma bucur cand tinerii se apuca de o asemenea activitate extrem de grea, a precizat Daea.

Ministrul Agriculturii il lauda pe Dragnea Jr. pentru afacerea cu porci: Felicitari! Ma bucur cand tinerii se apuca de o asemenea activitate extrem de grea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a felicitat pe fiul lui Liviu Dragnea ca a decis sa intre in afaceri cu porci. Potrivit oficialului, intre programul de ajutorare a fermelor de porci si afacerea fiului lui Liviu Dragnea nu exista nicio legatura. Ma duc sa-l felicit, pentru ca eu sunt ministrul Agriculturii si ma bucur cand tinerii se apuca de o asemenea activitate extrem de grea, a precizat Daea.

Ministrul Agrigulturii, Petre Daea, intr-o declaratie de pus in rama: Miorita este interpretata de lantul drujbelor

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a reusit, in trei luni de mandat, sa se faca remarcat printr-o serie de discursuri memorabile care au devenit virale pe internet. Arhiva Senatului Romaniei pastreaza pe pagina sa o declaratie a lui Petre Daea buna de pus in rama. E vorba de o declaratie politica dedicata Zilei Internationale a Muntelui.

Ministrul Agriculturii il lauda pe fiul lui Dragnea ca are ferma cu porci si neaga ca ar exista vreo legatura intre aceasta afacere si proiectul de ordonanta propus chiar de el (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a felicitat pe fiul lui Liviu Dragnea pentru ca a ales sa intre in afaceri cu porci si a dat asigurari ca intre acestea si programul de ajutorare a fermelor de.

Daea, ministrul Agriculturii: Primarul este germenele localitatii / Echipajul APIA lucreaza non-stop, de dimineata pana seara / Ma duc noaptea la oameni in case, ii bat pe umar. Ii trezesc din pat

Primarul este germenele localitatii, echipajul APIA lucreaza nonstop, pana seara tarziu, iar eu, intru in casele oamenilor noaptea si ii trezesc din pat - acestea sunt unele dintre declaratiile facute de ministrul agriculturii, Petre Daea, potrivit Stirile ProTV.

Ministrul Agriculturii parca asteapta vizita tovarasului Ceausescu

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este un exemplu de politica retrograda, reprosandu-i acestuia faptul ca este ancorat in trecut si ca se poarta de parca il asteapta in vizita de lucru pe tovarasul Ceausescu.

Ministrul Agriculturii: 731 de hectare de teren arabil din Radauti au plopi. Prin inaltimea plopului, iata ca se realizeaza umbra

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a oferit miercuri noi detalii in legatura cu plopii cu efecte daunatoare din zona Radauti, precizand ca pe 731 de hectare de teren agricol, vandute de proprietari, noii proprietari au plantat plopi.

Petre Daea loveste din nou! Ministrul Agriculturii: Echipajul APIA lucreaza nonstop, pana seara tarziu / Eu intru in casele oamenilor noaptea si ii trezesc din pat

Petre Daea loveste din nou! De data aceasta, Ministrul Agriculturii a mers la Colibasi, in Giurgiu, pentru a vedea cum se desfasoara programul pentru sprijinul cultivatorilor de tomate, arata PRO TV. Cu.

Ministrul Agriculturii din Republica Moldova a fost retinut intr-un dosar de coruptie

Ministrul Agriculturii al Republicii Moldova, Eduard Grama, a fost retinut in cadrul unui dosar de coruptie, anunta Centrul National Anticoruptie CNA) al Republicii Moldova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )