Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ministrul Apararii, Gabriel Les, despre incidentul cu tancurile care au arat ogorul in Baragan: Este o eroare

Adevărul Adevărul,
Ministrul Apararii, Gabriel Les, despre incidentul cu tancurile care au arat ogorul in Baragan: Este o eroare

Militari americani din cadrul Exercitiului Multinational Saber Guardian 19 au intrat, joi, cu tancurile pe camp in zona Insulei Ialomitei, distrugand culturile fermierilor. Incidentul s-a produs in conditii meteo nefavorabile, a anuntat Ministerul Apararii Nationale MApN). Ministrul Apararii, Gabriel Les, a catalogat acest incident drept o eroare, intr-o interventie la RTV. continuă pe Adevărul

Procedura de atribuire a contractului de achizitie a corvetelor a fost suspendata Ministrul Gabriel Les: Si asa programul acesta este extrem de intarziat

Procedura de atribuire a contractului de achizitie a corvetelor multifunctionale a fost suspendata de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, iar acest lucru ar putea avea influente asupra bugetului Ministerului Apararii Nationale MApN), a declarat joi, pentru Agerpres, ministrul Apararii, Gabriel Les.

Gabriel Les, atacat de Ambasada Rusiei la Bucuresti si comparat cu un ministru american al Apararii nebun

Analiza lui Gabriel Les referitoare la situatia militaro-strategica din regiunea Marii Negre ar trebui sa fie facuta de expertii militari adevarati, iar Statele Unite au intentionat sa utilizeze 300 de.

Comparatie deplasata sau provocare? Ambasada Rusiei sugereaza ca ministrul roman al Apararii e cuprins de nebunie

Ambasada Rusiei la Bucuresti a publicat un mesaj in care il ataca pe ministrul Apararii, Gabriel Les. Reprezentantii Moscovei sugereaza ca pe Les l-ar fi apucat nebunia, potrivit unei comparatii facute intre demnitarul roman si James Forrestal, fost secretar al Apararii in SUA, care s-ar fi sinucis. Motivul: ministrul a avertizat asupra comportamentului agresiv al Rusiei in regiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )