Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul Apararii nord-coreean a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare

B1 B1,
Ministrul Apararii nord-coreean a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare

Ministrul Apararii din Coreea de Nord, Hyon Yong-chol, a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare la care a participat si Kim Jong Un, a transmis agentia Yonhan, citata de. continuă pe B1

Ministrul nord-coreean al apararii a fost executat, pentru lipsa de loialitate fata de Kim Jong-Un

Ministrul nord-coreean al apararii, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsa de loialitate si de respect fata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, au anuntat miercuri serviciile secrete sud-coreene, citate de AFP.

Ministrul Apararii din Coreea a fost executat pentru ca a atipit la o sedinta cu dictatorul Kim Jong-un

Kim Jong-un continua seria de executii pentru a-si consolida si etala puterea. Dictatorul de la Phenian a ordonat lichidarea ministrului Apararii cu un tun antiaerian, in fata unei scoli militare. Motivul oficial pentru eliminarea sefului armatei nord-coreene este tradare de stat, insa presa din Coreea de Sud scrie ca generalul de patru stele a fost transformat in exemplu dupa ce ar fi atipit in timpul unei sedinte.

Ministrul nord-coreean al Apararii a fost EXECUTAT. Care este motivul

Ministrul nord-coreean al apararii, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsa de loialitate si de respect fata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, au anuntat, miercur,i serviciile secrete sud-coreene, citate de AFP, informeaza Agerpres.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ordonat otravirea propriei matusi

Liderul nord-coreean Kim Jong-un le-ar fi cerut unor responsabili din guvernul sau autocrat sa-i otraveasca propria matusa anul trecut, a declarat luni pentru CNN un transfug din regimul nord-coreean, relateaza.

Coreea de Nord l-a executat pe seful armatei cu un tun antiaerian

Coreea de Nord l-a executat pe seful armatei in baza unor acuzatii de tradare, punandu-l in fata unui tun antiaerian intr-un poligon de tragere, le-a spus parlamentarilor sud-coreeni agentia de informatii de la Seul NIS), relateaza Reuters, in pagina electronica.

Transfug nord-coreean care a servit regimul de la Phenian: Kim Jong-un a ordonat otravirea matusii sale

Un transfug nord-coreean care a lucrat pentru regim timp de mai multe decenii sustine ca liderul de la Phenian a ordonat otravirea matusii sale, informeaza CNN. Anul trecut, pe 5 sau 6 mai. Kim Jong-un a ordonat.

Ministrul Apararii inspecteaza doua baze militare esentiale pentru NATO. Unde se duce ministrul

Ministrul roman al Apararii, Mircea Dusa, inspecteaza astazi doua baze militare esentiale pentru operatiunile SUA si ale NATO in Romania.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa: Baza de la Deveselu va fi operationala in toamna acestui an

Baza militara de la Deveselu va fi operationala in toamna acestui an, potrivit ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa. Lucrarile de la Deveselu vizeaza reamenajarea si modernizarea unor pavilioane,.

Vicepresedintele CJ Caras Severin a fost arestat pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, .

Seful RA-APPS, Georgian Surdu, a fost arestat pentru 30 de zile

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, a fost arestat in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract .

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )