Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ordonat otravirea propriei matusi

Antena3 Antena3,
Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ordonat otravirea propriei matusi

Liderul nord-coreean Kim Jong-un le-ar fi cerut unor responsabili din guvernul sau autocrat sa-i otraveasca propria matusa anul trecut, a declarat luni pentru CNN un transfug din regimul nord-coreean, relateaza. continuă pe Antena3

Transfug nord-coreean care a servit regimul de la Phenian: Kim Jong-un a ordonat otravirea matusii sale

Un transfug nord-coreean care a lucrat pentru regim timp de mai multe decenii sustine ca liderul de la Phenian a ordonat otravirea matusii sale, informeaza CNN. Anul trecut, pe 5 sau 6 mai. Kim Jong-un a ordonat.

Kim Jong-un a ordonat otravirea matusii sale

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un a ordonat otravirea matusii sale, sustine un transfug nord-coreean care a servit zeci de ani regimul, relateaza CNN. Anul trecut, pe 5 sau 6 mai, povesteste Park care nu este.

Acuzatii GRAVE la adresa liderului de la Phenian, Kim Jong-un

Liderul de la Phenian, Kim Jong-un a ordonat otravirea matusii sale, sustine un transfug nord-coreean care a servit credincios regimul timp de decenii, relateaza CNN, informeaza Mediafax.

Retelele de socializare, pericol pentru imaginea lui Kim Jong Un. Ce stie o studenta nord-coreeana despre Facebook

Recent, jurnalistii de la CNN au realizat un reportaj despre masinaria de propaganda a guvernului nord-coreean, scrie Gandul. Oamenii sunt invatati de mici sa-l idolatrizeze pe liderul suprem Kim Jong Un, iar.

Coreea de Nord a lansat o racheta balistica de pe un submarin. Kim Jong-un: Este o realizare miraculoasa

Coreea de Nord a lansat vineri, cu succes, o racheta balistica de pe un submarin, testul fiind caracterizat de liderul de la Phenian, Kim Jong-un, drept o realizare miraculoasa, informeaza CNN, care citeaza agentia oficiala nord-coreeana KCNA, potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, Kim Jong-un a asistat personal la eveniment, racheta fiind lansata intr-un loc departe de continent. Kim Jong-un a carcterizat racheta ca fiind o bomba cu ceas ce va exploda impotriva inamicilor statului in orice moment.

Kim Jong-un ar fi pilotat un avion usor fabricat in Coreea de Nord

Kim Jong-un apare in imagini alaturi de alte persoane, inainte de decolarea avionului si dupa aterizarea acestuia. Aeronava de mici dimensiuni apare in filmare in aer, insa fetele pilotilor nu sunt vizibile, astfel incat nu se stie exact daca Kim Jong-un a pilotat sau nu avionul, informeaza dailymail. co. uk.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )