Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul nord-coreean al apararii a fost executat, pentru lipsa de loialitate fata de Kim Jong-Un

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul nord-coreean al apararii a fost executat, pentru lipsa de loialitate fata de Kim Jong-Un

Ministrul nord-coreean al apararii, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsa de loialitate si de respect fata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, au anuntat miercuri serviciile secrete sud-coreene, citate de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Apararii nord-coreean a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare

Ministrul Apararii din Coreea de Nord, Hyon Yong-chol, a fost executat pentru ca a adormit in timpul unei ceremonii militare la care a participat si Kim Jong Un, a transmis agentia Yonhan, citata de.

Ministrul nord-coreean al Apararii a fost EXECUTAT. Care este motivul

Ministrul nord-coreean al apararii, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsa de loialitate si de respect fata de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, au anuntat, miercur,i serviciile secrete sud-coreene, citate de AFP, informeaza Agerpres.

Ministrul Apararii din Coreea a fost executat pentru ca a atipit la o sedinta cu dictatorul Kim Jong-un

Kim Jong-un continua seria de executii pentru a-si consolida si etala puterea. Dictatorul de la Phenian a ordonat lichidarea ministrului Apararii cu un tun antiaerian, in fata unei scoli militare. Motivul oficial pentru eliminarea sefului armatei nord-coreene este tradare de stat, insa presa din Coreea de Sud scrie ca generalul de patru stele a fost transformat in exemplu dupa ce ar fi atipit in timpul unei sedinte.

Transfug nord-coreean care a servit regimul de la Phenian: Kim Jong-un a ordonat otravirea matusii sale

Un transfug nord-coreean care a lucrat pentru regim timp de mai multe decenii sustine ca liderul de la Phenian a ordonat otravirea matusii sale, informeaza CNN. Anul trecut, pe 5 sau 6 mai. Kim Jong-un a ordonat.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ordonat otravirea propriei matusi

Liderul nord-coreean Kim Jong-un le-ar fi cerut unor responsabili din guvernul sau autocrat sa-i otraveasca propria matusa anul trecut, a declarat luni pentru CNN un transfug din regimul nord-coreean, relateaza.

Ministrul rus al Afacerilor Externe a scos poza cu un suspect de pe site, dupa ce presa l-a identificat drept ministrul adjunct al apararii din Donetk

Ministrul rus al Afacerilor Externe a scos de pe site-ul propriu o imagine cu un suspect cautat de autoritatile rusesti dupa ce media l-a identificat drept ministrul adjunct al apararii din Donetk. Persoana in.

Vicepresedintele CJ Caras Severin a fost arestat pentru trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni PNL), retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 20. 000 de lei pentru atribuirea unui contract, a fost arestat, .

Seful RA-APPS, Georgian Surdu, a fost arestat pentru 30 de zile

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, a fost arestat in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract .

Studentii au fost parlamentari pentru o zi: 70 de tineri au dezbatut legi si au simulat o sedinta de plen (VIDEO)

Peste 70 de tineri au avut sansa sa simta astazi pe pielea lor cum e sa fii ales al poporului si au simulat o sedinta de plen, informeaza B1 TV. Propunerile legislative si educatia, au fost doua dintre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )