Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Comunicatiile, Marius Bostan, isi mentine declaratiile despre plata in invatamant

B1 B1,
Ministrul Comunicatiile, Marius Bostan, isi mentine declaratiile despre plata in invatamant

Desi i s-a cerut demisia de catre sindicalisti, profesori, elevi sau studenti, ministrul Marius Bostan si-a mentinut declaratiile intr-un interviu dat joi la DigiFM. Cu toate ca a zis ca e. continuă pe B1

Ministrul Marius Bostan isi cere scuze profesorilor

Ministrul Comunicatiilor Marius Bostan a revenit asupradeclaratiilor pe care le-a facut marti referitor la profesori si la introducerea unor taxe de scolarizare in invatamantsi a.

Consiliul National al Rectorilor cere demisia ministrului Marius Bostan

Consiliul National al Rectorilor solicita demisia ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan, care prin declaratiile sale a adus o ofensa intregului sistem de educatie, inclusiv celui universitar,.

Consiliul National al Rectorilor ii cere ministrului Marius Bostan sa-si dea demisia

Reprezentantii Consiliului National al Rectorilor ii cer demisia ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale, Marius Bostan, pentru ca ar fi adus o ofensa intregului sistem de educatie dupa declaratiile pe care le-a facut cu privire la profesorii care isi bat joc de meseria lor si la eventuale taxe pentru scolarizare care ar putea fi solicitate parintilor pentru ca acestia sa simta ca nu e gratis.

Fostul ministru Liviu Pop, dupa declaratiile lui Marius Bostan: Te rog sa iti dai demisia si apoi sa iti ceri scuze

Declaratiilr ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan, referitoare la profesorii din Romania, l-au intrigat si pe fostul ministru Liviu Pop, potrivit stiripesurse. ro. Fostul ministru Liviu Pop a postat un.

Social-democratii cer demisia ministrului Comunicatiilor Marius Bostan

Eurodeputatul PSD Emilian Pavel si liderul TSD Gabriel Petrea cer premierului Dacian Ciolos demiterea ministrului Comunicatiilor, Marius Bostan, pentru afirmatiile sale referitoare la sistemul de educatie.

Asociatii ce reprezinta elevii, studentii, si tinerii au cerut demiterea ministrului Marius Bostan

Consiliul National al Elevilor, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania si Consiliul Tineretului din Romania considera declaratiile ministrului Comunicatiilor despre educatie dr.

Deci ati inteles ce gandesc tehnocratii? Sa nu mai faca scoala decat copiii care sunt din familiile cu bani. Victor Ponta, reactie dura dupa declaratiile ministrului Comunicatiilor (FOTO)

Ministrul Comunicatilor, Marius Bostan, a facut mai multe declaratii revoltatoare la adresa profesorilor, fapt care a starnit revolta mai multor persoane publice, printre care si Victor Ponta, potrivit.

Unii profesori isi bat joc de meserie

Unii profesori isi bat joc de meseria lor si spun ca au salarii mici, aceasta justificare fiind o imbecilitate, a declarat, marti, ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, intr-o conferinta de specialitate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )