Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Daniel Barbu NU a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei.

România Liberă România Liberă,
Ministrul Daniel Barbu NU a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei.

Ministrul Culturii Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei. Politistii au retinut zeci de persoane care au fost martore la incident pentru a da declaratii. In urma audierilor, au fost identificati zece protestatari ce au vandalizat masina ministrului Daniel Barbu. In functie de gradul de participare la agresarea ministrului sa fie pusi sub invinuire pentru infractiuni violente si distrugere. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata si avariata, . continuă pe România Liberă

Ministrul Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei.

Ministrul Culturii Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata si avariata, joi seara, de protestatarii din Piata Universitatii fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Aproximativ 50 de protestari l-au bruscat pe ministrul Culturii si l-au impiedicat, timp de circa o jumatate de ora, sa paraseasca strada din fata Club A, din centrul vechi al Capitalei.

Urmarire penala in rem pentru ultraj contra bunelor moravuri in cazul incidentelor cu ministrul Daniel Barbu

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 a inceput urmarirea penala in rem, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, in cazul incidentelor in care a fost implicat ministrul Culturii Daniel Barbu, joi seara, in Centrul Vechi al Capitalei, anunta Mediafax. Ministrul a fost implicat intr-un incident provocat de mai multi protestatari fata de proiectul Rosia Montana, care l-au huiduit si nu l-au lasat sa plece cu masina in care se afla decat cu interventia fortelor de ordine. In plus, luneta masinii a fost sparta. UPDATE: Ministrul Daniel Barbu este pazit incepand de vineri de o echipa a SPP.

Basescu: Nu trebuie tolerat incidentul din centrul Capitalei.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca incidentul din centrul Capitalei in care a fost implicat ministrul Daniel Barbu nu trebuie tolerat de autoritati. Nimic nu justifica violenta fata de un alt cetatean care are un alt punct de vedere, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV. Citeste si: Ministrul Daniel Barbu NU a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei Presedintele a mai precizat ca nu este normal ca protestatarii sa blocheze strazile din Capitala in fiecare .

Basescu: Nu trebuie tolerat incidentul din centrul Capitalei. USL plateste factura minciunii.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca incidentul din centrul Capitalei in care a fost implicat ministrul Daniel Barbu nu trebuie tolerat de autoritati. Nimic nu justifica violenta fata de un alt cetatean care are un alt punct de vedere, a spus Traian Basescu intr-o emisiune la B1 TV. Citeste si: Ministrul Daniel Barbu NU a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei Presedintele a mai precizat ca nu este normal ca protestatarii sa blocheze strazile din Capitala in fiecare .

UPDATE Ministrul Daniel Barbu a depus plangere la Politie dupa ce luneta masinii a fost sparta, dupa ce si soferul sau a facut acelasi lucru

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a depus vineri plangere la Sectia 10 Politie pentru distrugere, in urma incidentului de joi seara, cand luneta masinii i-a fost sparta in Centrul Vechi al Capitalei, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei. Si soferul demnitarului a depus plangere vineri, la aceeasi sectie. Seful Politiei a declarase vineri ca a discutat personal cu ministrul Barbu, care a zis ca nu depune plangere in acest caz.

Ministrul Daniel Barbu este pazit de o echipa a SPP, incepand de vineri

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat ca, incepand de vineri, este protejat de o echipa a Serviciului de Protectie si Paza SPP), el precizand ca s-a simtit in pericol in timpul incidentului.

Urmarire penala in rem pentru ultraj contra bunelor moravuri, in cazul incidentelor cu ministrul Daniel Barbu

Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 a inceput urmarirea penala in rem, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, in cazul incidentelor in care a fost implicat ministrul Culturii Daniel Barbu, joi seara, in Centrul Vechi al Capitalei, anunta Mediafax.

Ministrul Culturii a depus plangere penala impotriva celor care i-au lovit masina cu pietre

Ministrul Culturii a depus plangere penala impotriva celor care au participat la agresiunea de aseara. Barbatul care a spart joi seara luneta masinii in care se afla ministrul Culturii a fost identificat,.

VIDEO UPDATE Daniel Barbu a fost huiduit iar masina i-a fost vandalizata de manifestanti in Centrul Vechi al Capitalei. Ministrul le-a spus protestatarilor ca se poarta ca niste neofascisti

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost bruscat, joi seara, in fata unui club din Centrul Vechi al Capitalei unde demnitarul participase la o dezbatere, iar masina i-a fost vandalizata de un grup de opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Digi24. UPDATE Ministrul Daniel Barbu a povestit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca dupa ce manifestantii i-au spart luneta masinii, a iesit din autovehicul si le-a spus acestora ca se poarta ca niste neofascisti. UPDATE 2 Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, invitat la Antena 3, ca a discutat cu reprezentantii autoritatilor si a cerut sa fie identificati cei care au luat parte la acest incident si trasi la raspundere, fie contraventionala, fie penala.

VIDEO UPDATE Daniel Barbu a fost huiduit iar masina i-a fost vandalizata de manifestanti in Centrul Vechi al Capitalei. Ministrul le-a spus protestatarilor ca se poarta ca niste neofascisti/ Trei protestatari au fost dusi la audieri

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost bruscat, joi seara, in fata unui club din Centrul Vechi al Capitalei unde demnitarul participase la o dezbatere, iar masina i-a fost vandalizata de un grup de opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Digi24. UPDATE Ministrul Daniel Barbu a povestit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca dupa ce manifestantii i-au spart luneta masinii, a iesit din autovehicul si le-a spus acestora ca se poarta ca niste neofascisti. UPDATE 3: Trei protestatari au fost dusi la audieri, politia considerand ca au vandalizat masina ministrului sursa: Romania TV)UPDATE 2 Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, invitat la Antena 3, ca a discutat cu reprezentantii autoritatilor si a cerut sa fie identificati cei care au luat parte la acest incident si trasi la raspundere, fie contraventionala, fie penala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )