Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Energiei: Mutarea sediului Complexului Energetic Oltenia la Bucuresti este un lucru bun

Adevărul Adevărul,
Ministrul Energiei: Mutarea sediului Complexului Energetic Oltenia la Bucuresti este un lucru bun

Mutarea sediului Complexului Energetic Oltenia CEO) la Bucuresti este un lucru bun, care trebuia facut de mult timp, a scris ministrul Economiei Victor Grigorescu pe pagina sa de Facebook. continuă pe Adevărul

Greva foamei in fata sediului Complexului Energetic Oltenia. Pentru ce protesteaza sindicalistii

Mai multi lider de sindicat au intrat in greva foamei in fata sediului Complexului Energetic Oltenia din Targu Jiu ca urmare a intentiei de mutare a sediului companiei la Bucuresti si reducerea unui spor acordat salariatilor care lucreaza in timpul noptii.

Mutarea sediului CE Oltenia la Bucuresti este un lucru bun, care trebuia facut mai demult

Mutarea sediului Complexului Energetic Oltenia CEO) la Bucuresti este un lucru bun, care trebuia facut de mult timp si care da o sansa reala complexului de a asigura pe viitor cele peste 15. 000 de locuri de munca, a scris ministrul Energiei, Victor Grigorescu, miercuri, pe pagina personala de Facebook.

Sediul Complexului Energetic Oltenia ar putea fi mutat la Bucuresti/ Ministrul Energiei: Este un lucru bun, curatirea companiei de cei care au secat-o de resurse trebuie sa continue

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a decis, zilele trecute, sa propuna actionarilor mutarea sediului social al companiei la Bucuresti. Propunerea este bine primita de Ministerul Energiei, actionarul majoritar. De altfel, ministrul energiei Victor Grigorescu spune pe pagina sa de Facebook ca dupa multimea de decizii gresite din ultimii ani, decizii care au dus compania la pierderi financiare importante, trebuie sa facem tot ce ne sta in putere pentru a mentine locul Complexului Energetic Oltenia in Sistemul Energetic National. In acest moment, sediul CE Oltenia se afla la Targu Jiu, compania fiind controlata, multi ani la rand, de partidele politice, in special de PSD.

Mutarea sediului CE Oltenia la Bucuresti este un lucru bun, care trebuia facut mai demult

ACTUALIZARE 19:32 Peste trei mii de persoane au protestat miercuri in fata sediului Diviziei Miniere a Complexului Energetic Oltenia Peste trei mii de persoane, politicieni, mineri, energeticieni, reprezentanti ai administratiilor locale din judet si simpli cetateni, au protestat miercuri, timp de o ora, in fata sediului Diviziei Miniere a Complexului Energetic Oltenia CEO) impotriva deciziei de a muta sediul social al companiei la Bucuresti, transmite Agerpres.

Conducerea celei mai mari companii energetice din Romania vrea sa mute sediul in Bucuresti. Decizia a fost intampinata cu proteste la Targu Jiu

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a anuntat oficial ca se intentioneaza mutarea sediului Complexului Energetic Oltenia CEO) la Bucuresti.

Numarul persoanelor aflate in greva foamei in fata sediului CEO a ajuns la 15

Numarul persoanelor aflate in greva foamei in fata sediului Complexului Energetic Oltenia CEO) a ajuns marti la 15, protestatarii nefiind de acord cu decizia Consiliului de Supraveghere al companiei de a muta sediul social la Bucuresti si cu reducerea sporului de noapte acordate minerilor si energeticienilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )