Libnet.ro
UNICEF

20:46

Ministrul Energiei sporeste confuzia cu privire la listarea Hidroelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Energiei sporeste confuzia cu privire la listarea Hidroelectrica

Ministrul Energiei Toma Petcu a sporit confuzia cu privire la cotarea Hidroelectrica, dupa ce, ieri, a spus ca pregateste listarea unui pachet de 10% din companie. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Energiei spune ca Electrica a depus oferta pentru preluarea actiunilor pe care CEZ le detine in Bulgaria/ Electrica: Nu comentam astfel de informatii

Compania romaneasca Electrica a depus oferta pentru preluarea actiunilor pe care grupul CEZ le detine la societatile de electricitate din Bulgaria, a anuntat, marti, ministrul energiei Toma Petcu, in cadrul unui interviu acordat DC News. Contactati de catre HotNews. ro, reprezentantii Electrica au raspuns ca nu comenteaza astfel de informatii. Vezi de ce este neobisnuita declaratia lui Toma Petcu.

Ministrul Energiei: Electrica a depus o oferta pentru preluarea CEZ Bulgaria

Furnizorul si distribuitorul de energie Electrica a depus o oferta pentru preluarea companiei pe care CEZ o detine in Bulgaria, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Toma Petcu, intr-un interviu acordat publicatiei DC News.

Nu mai sunt sanse pentru listarea Hidroelectrica, anul acesta

Andreea Lambru, noul presedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, nu mai da sanse listarii companiei, in acest an, lasand sa se inteleaga ca este nevoie de timp pentru ca Ministerul Energiei sa schimbe metoda de privatizare, urmand ca banii pe pachetul de 15% scos la vanzare sa ajunga la buget, si nu in societate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )