Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul de Externe, despre alegerile prezidentiale din diaspora: Desfasurarea procesului de vot in strainatate, in acest moment, este de 122 milioane de lei

Antena3 Antena3,
Ministrul de Externe, despre alegerile prezidentiale din diaspora: Desfasurarea procesului de vot in strainatate, in acest moment, este de 122 milioane de lei

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a adresat o scrisoare liderilor partidelor politice din Romania in care arata ca in diaspora resursa umana disponibila pe plan local este una limitata pentru alegerile. continuă pe Antena3

Cate sectii de votare vor fi in Diaspora pentru alegerile prezidentiale. AEP, anunt oficial

Autoritatea Electorala Permanenta a adus in prim-plan o hotarare, cu putin timp inainte de vot. La momentul actual, un numar de 714 sectii de votare din Diaspora sunt aprobate. Cate vor urma sa fie infiintate in total, pana la alegerile prezidentiale din luna noiembrie? AEP, anunt oficial! Cate sectii de votare vor fi in Diaspora? .

Cat dureaza, de fapt, campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Cand incepe si cand se termina

Campania pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput sambata, 12 octombrie, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri pentru prima data, romanii din strainatate pot vota pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta. in cazul votului prin corespondenta, plicurile cu optiunea electorala trebuie sa ajunga in .

De ce vestea despre fabrica Volkswagen din Romania e doar praf in ochi

In doar 24 de ore s-au intamplat doua lucruri: vestea despre fabrica Volkswagen din Romania si vestea despre cum compania germana nu mai vrea Turcia. Si cele doua sunt legate. Dacia are.

Ministrul de Externe le scrie liderilor de partide cu privire la organizarea alegerilor in diaspora: Resursa umana disponibila pe plan local e limitata

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a adresat o scrisoare liderilor partidelor politice din Romania in care arata ca in diaspora resursa umana disponibila pe plan local este una limitata pentru alegerile prezidentiale si face apel la aceste formatiuni pentru a contribui la organizarea in conditii optime a procesului de vot in strainatate, scrie Agerpres.

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului pentru alegerile prezidentiale

Guvernul a aprobat, luni, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe MAE), suplimentarea bugetului pentru organizarea si desfasurarea alegerilor prezidentiale cu 48 de milioane de lei. Solicitarea MAE a fost facuta avand in vedere modificarile legislative si organizarea a peste 800 de sectii de votare in strainatate.

Scandalul din SUA care ar putea afecta alegerile prezidentiale

O bomba din SUA ameninta sa explodeze in plina campanie si sa dinamiteze in primul rand alegerile. Una ar fi legata si de revenirea in tara a Elenei Udrea si totala sa schimbare la fata, in sensul ca.

Cristian Tudor Popescu a facut un anunt SOC despre alegerile anticipate

Cristian Tudor Popescu este de parere ca alegerile anticipate nu sunt o idee buna in acest moment, chiar daca presedintele Klaus Iohannis a spus ca ar imbratisa aceasta varianta. CTP a adaugat ca.

Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: Lasati-ma trei ore cu Gheorghe Dinca si aflu tot adevarul

Gigi Becali spune ca ar putea afla tot adevarul de la Gheorghe Dinca despre crimele pe care a pus ca le-a comis. Tot ce ar avea nevoie ar fi un ciocan si trei ore de stat singur cu inculpatul. Nu putem sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )