Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul de externe ucrainean: Riscul de razboi intre Ucraina si Rusia creste

Hotnews Hotnews,
 Ministrul de externe ucrainean: Riscul de razboi intre Ucraina si Rusia creste

Riscul unui razboi intre Ucraina si Rusia creste, a avertizat duminica ministrul ucrainean al Afacerilor Externe, Andriy Deshchitsa, potrivit AFP. Intre timp, generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa a declarat ca NATO trebuie sa isi repozitioneze fortele militare si sa intensifice capacitatea de reactie, in contextul riscului unei interventii ruse in regiunea separatista Transnistria si in estul Ucrainei. continuă pe Hotnews

Ministrul ucrainean de Externe: Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut

Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut, a avertizat ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, in contextul in care armata rusa a mobilizat trupe de-a lungul frontierei ucrainene,.

Ministrul ucrainean de Externe: Exista riscul major al izbucnirii unui conflict militar intre Ucraina si Rusia

Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut, avertizeaza ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, in contextul in care armata rusa a mobilizat trupe de-a lungul frontierei ucrainene, informeaza AFP.

Oficial ucrainean: Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, a declarat ca exista un risc major de izbucnire a unui conflict militar intre Ucraina si Rusia, in contextul in care armata rusa a mobilizat trupe de-a lungu.

Ministrul ucrainean de Externe avertizeaza: Exista riscul major al izbucnirii unui conflict ...

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, avertizeaza ca a crescut riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia, dupa ce armata rusa a mobilizat trupe de-a lungul frontierei ucrainene, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Comandant NATO: Suntem preocupati de riscul unei interventii militare ruse in Transnistria Descita a denuntat mobilizarea de catre Rusia a trupelor de-a lungul frontierei de est a Ucrainei. Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )