Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul ucrainean de Externe: Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut

B1 B1,
Ministrul ucrainean de Externe: Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut

Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut, a avertizat ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, in contextul in care armata rusa a mobilizat trupe de-a lungul frontierei ucrainene,. continuă pe B1

Oficial ucrainean: Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, a declarat ca exista un risc major de izbucnire a unui conflict militar intre Ucraina si Rusia, in contextul in care armata rusa a mobilizat trupe de-a lungu.

Ministrul ucrainean de Externe: Exista riscul major al izbucnirii unui conflict militar intre Ucraina si Rusia

Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut, avertizeaza ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, in contextul in care armata rusa a mobilizat trupe de-a lungul frontierei ucrainene, informeaza AFP.

Ministrul ucrainean de Externe avertizeaza: Exista riscul major al izbucnirii unui conflict ...

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, avertizeaza ca a crescut riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia, dupa ce armata rusa a mobilizat trupe de-a lungul frontierei ucrainene, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Comandant NATO: Suntem preocupati de riscul unei interventii militare ruse in Transnistria Descita a denuntat mobilizarea de catre Rusia a trupelor de-a lungul frontierei de est a Ucrainei. Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a .

Ministru ucrainean: Risc major pentru un razboi cu Rusia

Riscul unui conflict militar intre Ucraina si Rusia a crescut, avertizeaza ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, in contextul in care armata rusa a mobilizat trupe de-a lungul frontierei ucrainene, informeaza AFP, potrivit Mediafax .

Ministrul ucrainean de Externe: Ucraina nu poate adera curand la NATO. Speram la apropierea de UE, la relatii normale cu Rusia

Aderarea Ucrainei la NATO nu se poate concretiza pe termen scurt, declara ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, pledand pentru apropierea tarii de Uniunea Europeana si pentru imbunatatirea relatiilor cu Rusia, relateaza agentia Itar-Tass, citata de Mediafax.

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Ministrul ucrainean de Externe: Ucraina nu poate adera curand la NATO. Speram la relatii normale cu Rusia

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, a declarat, sambata, ca aderarea Ucrainei la NATO nu se poate concretiza pe termen scurt, acesta pledand pentru apropierea tarii de Uniunea Europeana si.

Ministrul ucrainean de Externe: Suntem preocupati de situatia din Transnistria.

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza Mediafax. Citeste si: Rusia a cedat: OSCE va trimite o misiune de observatori in Ucraina Situatia din Transnistria constituie o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru R. Moldova, ci si pentru Europa, a declarat Descita, in cadrul unei conferinte de .

Ministrul ucrainean de Externe s-a declarat foarte preocupat de situatia din Transnistria

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, relateaza AFP.

Cum poate intra Romania in conflict cu Rusia.

Chiar daca Rusia nu va invada estul si sudul Ucrainei si nu va anexa Transnistria, Romania si Rusia se vor invecina totusi, dar nu pe uscat, ci pe mare. Dupa cum se arata in tratatul de aderare a Crimeii la Federatia Rusa, anexarea vine si cu reclamarea apelor teritoriale ale Crimeii cu tot cu zona economica exclusiva ZEE) aferenta. Citeste si: Ministrul ucrainean de Externe avertizeaza: Exista riscul major al izbucnirii unui conflict militar intre Ucraina si Rusia Acest lucru va face ca .

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )