Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul Finantelor a dezvaluit in direct la Sinteza Zilei adevaratul motiv pentru care pensiile nu cresc. Nu se mai poate ca pana acum!

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor a dezvaluit in direct la Sinteza Zilei adevaratul motiv pentru care pensiile nu cresc. Nu se mai poate ca pana acum!

Ministrul Finantelor Publice, Alexandru Nazare, a explicat, joi seara, la Sinteza Zilei, decizia actualei coalitii de guvernamant, de a ingheta pensiile pana in 2022. continuă pe Antena3

GERMANIA; Ministrul Finantelor ar fi cerut Administratiei Trump sa permita constructia Nord Stream 2 contra unui miliard de euro

Un scandal major de coruptie a izbucnit pe scena politica din Germania, dupa ce un ONG de mediu a facut publica scrisoarea prin care ministrul Finantelor, social-democratul Olaf Scholz, i-ar fi trimis-o omologului sau american din administratia Trump pentru a-i cere sa renunte la piedicile puse proiectului de gazoduct rusesc Nord Stream 2, transmite G4media. ro.

Ministrul de Finante prezinta bugetul la Antena 3: Este un buget robust, realist

Ministrul Finantelor publice, Alexandru Nazare a vorbit in exclusivitate in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 despre buget pe care l-a descris ca fiind un buget al relansarii, un buget robust, realist care ne aduce pe traiectul de crestere a economiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )