Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul german de Externe avertizeaza ca situatia din estul Ucrainei este din nou grava

B1 B1,
Ministrul german de Externe avertizeaza ca situatia din estul Ucrainei este din nou grava

Seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier a declarat ca situatia din regiunile separatiste din estul Ucrainei a devenit din nou grava, informeaza Reuters. Din pacate, situatia este din nou grava. Acum. continuă pe B1

Ministrul german de externe: Situatia din estul Ucrainei este grava. Toate partile trebuie sa respecte acordul de incetare a focului

Ministrul german de externe Frank-Walter Steinmeier a declarat luni ca situatia din regiunile estice ale Ucrainei controlate de rebelii prorusi a devenit din nou grava si ca toate partile trebuie sa respecte.

Echipa Laleaua neagra, recuperatorii de cadavre din estul Ucrainei

Iaroslav Jilkin, fost om de afaceri ucrainean, a inceput sa stranga cadavrele din estul Ucrainei, pentru a le inmormanta, in timp ce conflictul dintre rebeli si trupele ucrainene distrugeau regiunile estice ale tarii, iar mortii se adunau pe strazi. Echipa lui, denumita Laleaua neagra, lucreaza voluntar, dupa ce a primit acces in teritoriul controlat de separatistii prorusi.

Ministrul de externe olandez: s-ar putea sa fie gasite toate cadavrele zborului MH17

Cadavrele victimelor zborului MH17, doborat in iulie in spatiul aerian din estul Ucrainei, ar putea sa nu fie gasite toate, a declarat sambata seful diplomatiei olandeze Bert Koenders, care a venit la locul producerii catastrofei.

Casa Alba e ingrijorata de intensificarea luptelor in estul Ucrainei

Intensificarea luptelor in regiunile din estul Ucrainei produc ingrijorare la Casa Alba, institutia precizand ca tentativele separatistilor pro-rusi de a castiga teren reprezinta o incalcare flagranta a acordurilor de incetare a focului semnate la Minsk.

SBU: Rusia creeaza in estul Ucrainei un poligon pentru antrenarea insurgentilor

Serviciul ucrainean de securitate SBU) a acuzat joi Rusia ca desfasoara o operatiune privind crearea unui poligon in estul Ucrainei in vederea antrenarii insurgentilor prorusi, relateaza agentia oficiala ucraineana Ukrinform, in pagina electronica. , citata de Mediafa.

Rusia creeaza un poligon pentru antrenarea separatistilor in estul Ucrainei

Rusia creeaza un poligon pentru antrenarea separatistilor in estul Ucrainei, a anuntat Serviciul Ucrainean de Securitate SBU) .

SBU: Rusia creeaza in estul Ucrainei un poligon pentru antrenarea insurgentilor

Serviciul ucrainean de securitate SBU) a acuzat joi Rusia ca desfasoara o operatiune privind crearea unui poligon in estul Ucrainei in vederea antrenarii insurgentilor prorusi, relateaza agentia oficiala ucraineana Ukrinform, in pagina electronica.

Un militar a fost ucis de un lunetist, iar alti 15 au fost raniti in estul Ucrainei

Un militar ucrainean a fost ucis, iar alti 15 au fost raniti in estul separatist prorus al Ucrainei in ultimele 24 de ore, in pofida unui armistitiu, au anuntat sambata autoritatile ucrainene, relateaza.

Un militar a fost ucis de un lunetist, iar alte 17 persoane au fost ranite in estul Ucrainei

Un militar ucrainean a fost ucis, iar alte 17 persoane, inclusiv doi civili, au fost ranite in estul separatist prorus al Ucrainei in ultimele 24 de ore, in pofida unui armistitiu, au anuntat sambata autoritatile ucrainene, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )