Libnet.ro
UNICEF

08:45

Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

România Liberă România Liberă,
Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

Mircea Maer este redactor-sef al publicatiei Ziarul Romanesc care apare saptamanal in Marea Britanie. Acesta spune ca exista o stare de incertitudine in randul romanilor care locuiesc, muncesc sau studiaza in Regatul Unit. continuă pe România Liberă

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

BREXIT. PNL a lansat o campanie de informare pentru romanii din Marea Britanie

Partidul National Liberal a lansat, joi, prin intermediul Organizatiei liberale Diaspora, o campanie de informare postBrexit pentru romanii care traiesc in Marea Britanie.

Iohannis, la Bruxelles: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea.

Iohannis: Romania e constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si o va face

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de reuniunea Consiliului European, ca Romania este constienta ca trebuie sa se implice pentru romanii din Marea Britanie si va face acest lucru, iar decizia poporului britanic, in urma referendumului, ca Regatul sa iasa din Uniunea Europeana trebuie abordata cu luciditate si calm.

Ambasadorul Dan Mihalache face apel la calm pentru romanii din Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie, dupa Brexit. Dan Mihalache spune ca nu exista niciun risc imediat ca acestia sa is.

Vladimir Putin: Efectele traumatice al rezultatului referendumului din Marea Britanie se vor face resimtite pentru o lunga perioada de timp

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca efectele referendumului din Marea Britanie se vor resimti pentru mult timp de acum inainte, informeaza agentia Tass. Rusia va urmari cu atentie.

IPP cere MAE sa ia masuri pentru stoparea manifestarilor impotriva romanilor din Marea Britanie

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita Ministerului Afacerilor Externe MAE) sa precizeze ce demersuri a facut pe langa Guvernul britanic si pe langa Home Office pentru a stopa valul manifestarilor xenofobe impotriva cetatenilor romani din Marea Britanie si sa sporeasca demersurile in acest sens.

Vodafone nu a decis daca isi muta sediul din Marea Britanie

Vodafone Group Plc, al doilea mare operator de telefonie mobila din lume, a avertizat ca si-ar putea muta sediul central din Marea Britanie, in functie de rezultatul negocierilor privind iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit).

BREXIT. Industria auto din Marea Britanie vrea sa-si pastreze accesul la piata unica europeana

Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Marea Britanie SMMT) a avertizat miercuri ca accesul industriei auto britanice la piata unica europeana este vital pentru cresterea acestui sector, transmite AFP.

Agresiunile impotriva strainilor din Marea Britanie continua. Romanca din Regat: Echipe engleze de comando se plimba si incearca sa intimideze oamenii care nu sunt albi, care nu sunt englezi

Strainii din Marea Britanie traiesc un adevarat cosmar dupa votul pro-Brexit: o familie de romani a gasit excremente de caine in cutia postala, turistii turci sunt sicanati in centrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )