Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Ioan Rus si-a dat demisia, dupa declaratiile JIGNITOARE la adresa romanilor din diaspora

România Liberă România Liberă,
Ministrul Ioan Rus si-a dat demisia, dupa declaratiile JIGNITOARE la adresa romanilor din diaspora

Ministrul Ioan Rus si-a dat demisia dupa declaratiile jignitoare privind romanii care lucreaza in strainatate. continuă pe România Liberă

Ioan Rus si-a dat demisia de la sefia Ministerului Transporturilor dupa declaratiile socante pe care le-a facut despre romanii din strainatate

Ioan Rus si-a dat demisia de la Ministerul Transporturilor, dupa o discutie pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta la Guvern. Saptamana viitoare, Ponta va discuta despre un inlocuitor al lui Rus, informeaza Digi24 .

Victor Ponta: Ioan Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisa, joi, in cadrul intalnirii pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria.

Ioan Rus a demisionat din Guvern, dupa declaratiile revoltatoare despre romanii din strainatate

UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia, a anuntat premierul Victor Ponta intr-un mesaj postat pe Facebook. Demisia vine dupa declaratiile revoltatoare ale ministrului Ioan Rus fata de.

Credeti ca ministrul Ioan Rus trebuie sa isi dea demisia? Argumentati raspunsul

Atitudine inacceptabila a ministrului Ioan Rus fata de romanii care muncesc in strainatate. intr-un interviu, ministrul Transporturilor a declarat cu nonsalanta, referitor la romanii din diaspora: Copiii.

VIDEO Ministrul Ioan Rus i-a jignit in masa pe romanii din diaspora, cu doua zile inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Au poate 1500 de Euro salariu. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat miercuri seara la Digi24 ca romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Declaratia socanta vine la doar doua zile inaitea votului din Parlament pe motiunea de cenzura pe tema votului din diaspora de la alegerile prezidentiale. UPDATE: Cum explica Ministerul Transporturilor declaratia lui Ioan Rus: Domnia sa a dorit sa atraga atentia asupra unei realitati dure din Romania de astazi. De altfel, ministrul Rus a afirmat chiar in cadrul emisiunii, ca formularea folosita este o generalizare artistica, o licenta.

Ministrul Ioan Rus, catre romanii din strainatate: Copiii se fac golani acasa si nevasta curva [VIDEO]

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a facut o declaratie controversata, la o emisiune Digi 24, despre romanii care muncesc in strainatate. El a spus ca acestia pot castiga si 1. 500 de euro, iar de banii acestia copiii se fac golani acasa si.

Ministrul Ioan Rus ii JIGNESTE pe romanii din diaspora

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, miercuri, la Digi 24, ca romanii pleaca in strainatate pentru cateva sute de euro in plus pe luna, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva.

Monica Macovei, despre jignirile aduse de ministrul Ioan Rus diasporei: Jignirea romanilor din strainatate a devenit strategie guvernamentala

Declaratiile lui Ioan Rus au starnit un scandal monstru la Bucuresti. intreaga clasa politica s-a aratat revoltata de afirmatiile ministrului Transporturilor adresate romanilor plecati la munca in.

Reactia unui blogger facut golan de Ioan Rus: N-am furat, n-am dat in cap, nu am fete la produs si nici nu fac tranzactii de organe

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia din functia pe care o detinea, dupa ce a declarat ca romanii plecati in strainatate trimit acasa bani, iar copiii devin golani si nevestele, curve. in urma unei reactii impresionante pe social media, ministrul a plecat. Un cunoscut blogger din Alba Iulia a publicat un video in cadrul campaniei suntgolan.

Ioan Rus: Am sa cer primului ministru sa imi accepte demisia

Dupa declaratiile pe care le-a facut la un post de televiziune jignind romanii plecati peste hotare, ministrul Ioan Rus a sustinut in direct la Antena 3 ca ii va cere premierului sa ii accepte demisia. Asta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )