Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Rus a demisionat din Guvern, dupa declaratiile revoltatoare despre romanii din strainatate

Antena3 Antena3,
Ioan Rus a demisionat din Guvern, dupa declaratiile revoltatoare despre romanii din strainatate

UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia, a anuntat premierul Victor Ponta intr-un mesaj postat pe Facebook. Demisia vine dupa declaratiile revoltatoare ale ministrului Ioan Rus fata de. continuă pe Antena3

Lovitura data de Ioan Rus diasporei si lui Ponta

Dupa declaratiile jignitoare facute la adresa romanilor din afara granitelor, cu exact doua zile inaintea votului la motiunea de cenzura construita tocmai pe tema diasporei, Ioan Rus a plecat din Guvern.

Zero kilometri de autostrada, zero kilometri de cale ferata: Mandatul ministrului demisionar Ioan Rus

Ioan Rus a demisionat de la ministerul Transporturilor in urma declaratiilor facute miercuri seara la Digi 24 si pleaca dupa un an in care Romania nu a mai avansat cu nici macar un kilometru de autostrada.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit la Palatul Victoria

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit, joi dupa-amiza, la Palatul Victoria, pentru a vorbi cu premierul Victor Ponta, despre scandalul iscat dupa declaratiile ministrului, informeaza B1 TV. Dupa ce ministrul.

PNL cere demisa lui Ioan Rus: Daca va ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intreg Guvernul si implicit de premierul Victor Ponta

Dupa afirmatiile facute miercuri de ministrul Transporturilor, Ioan Rus, despre romanii care lucreaza in strainatate si familiile ramase acasa, PNL cere demisia ministrului, scrie Agerpres. intr-un comunicat.

FOTO Despre copiii si femeile din viata lui Ioan Rus. Nora din Liga sexy si cadourile pentru fiul negolan

Ioan Rus a declarat despre copiii romanilor plecati la munca in strainatate ca devin golani, iar nevestele curve. Pe de alta parte, fiul sau, Alexandru Rus, traieste de ani buni cu o tanara care a devenit cunoscuta pentru participarea la Liga Sexy de la GSPTV. Fata de alti copii golani, fiii lui Ioan Rus au primit cadou un hotel de la parintele lor, iar ginerelesau este cel mai mare investitor imobiliar din oras.

Partidul M10 cere demisia ministrului Ioan Rus

Partidul M10 cere demisia imediata din functie a ministrului Ioan Rus calificand drept inacceptabila si ofensatoare declaratia Ministrului Transporturilor referitoare la muncitorii romani plecati in strainatate si la familiile acestora ramase in tara.

Ioan Rus si-a dat demisia de la sefia Ministerului Transporturilor dupa declaratiile socante pe care le-a facut despre romanii din strainatate

Ioan Rus si-a dat demisia de la Ministerul Transporturilor, dupa o discutie pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta la Guvern. Saptamana viitoare, Ponta va discuta despre un inlocuitor al lui Rus, informeaza Digi24 .

Discutie intre Ponta si Rus, dupa declaratiile jignitoare lansate de ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a venit la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax.

FOTO. Cum este ironizat Ioan Rus pe internet, dupa declaratiile jignitoare privind romanii din diaspora

Dupa ce ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat ca romanii pleaca in strainatate pentru cateva sute de euro, in timp ce copiii lor devin golani si nevestele curve, pozele de pe profilul e Facebook al fiului sau au devenit virale.

Ministrul Ioan Rus si-a dat demisia, dupa declaratiile JIGNITOARE la adresa romanilor din diaspora

Ministrul Ioan Rus si-a dat demisia dupa declaratiile jignitoare privind romanii care lucreaza in strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )