Libnet.ro
UNICEF

15:16

Ministrul Ioan Rus, catre romanii din strainatate: Copiii se fac golani acasa si nevasta curva [VIDEO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Ioan Rus, catre romanii din strainatate: Copiii se fac golani acasa si nevasta curva [VIDEO]

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a facut o declaratie controversata, la o emisiune Digi 24, despre romanii care muncesc in strainatate. El a spus ca acestia pot castiga si 1. 500 de euro, iar de banii acestia copiii se fac golani acasa si. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Ioan Rus ii JIGNESTE pe romanii din diaspora

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, miercuri, la Digi 24, ca romanii pleaca in strainatate pentru cateva sute de euro in plus pe luna, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva.

Ioan Rus, dupa declaratiile despre romanii din strainatate: Imi cer scuze daca am jignit pe cineva

Ministrul Ioan Rus, care a spus, vorbind despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia, ca de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva, isi cere scuze daca prin formularea aleasa a jignit pe.

Credeti ca ministrul Ioan Rus trebuie sa isi dea demisia? Argumentati raspunsul

Atitudine inacceptabila a ministrului Ioan Rus fata de romanii care muncesc in strainatate. intr-un interviu, ministrul Transporturilor a declarat cu nonsalanta, referitor la romanii din diaspora: Copiii.

Ministrul Ioan Rus si-a dat demisia, dupa declaratiile JIGNITOARE la adresa romanilor din diaspora

Ministrul Ioan Rus si-a dat demisia dupa declaratiile jignitoare privind romanii care lucreaza in strainatate.

Ioan Rus, dupa ce a spus despre muncitorii romanii din strainatate ca acasa copiii se fac golani si nevasta curva: Exista si astfel de situatii. Declaratia se referea la posibiliatea ca romanii sa se poata intoarce acasa (VIDEO)

Ministrul Transporturulor, Ioan Rus, a oferit o serie de lamuriri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, cu privire la declaratiile despre muncitorii romani din strainatate si.

PNL: Ioan Rus jigneste mitocaneste milioane de romani si pe copiii lor, trebuie sa demisioneze azi!

PNL spune ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate, liberalii afirmand ca daca acesta ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intregul executiv si implicit de premierul Ponta.

VIDEO Ministrul Ioan Rus i-a jignit in masa pe romanii din diaspora, cu doua zile inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Au poate 1500 de Euro salariu. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat miercuri seara la Digi24 ca romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Declaratia socanta vine la doar doua zile inaitea votului din Parlament pe motiunea de cenzura pe tema votului din diaspora de la alegerile prezidentiale. UPDATE: Cum explica Ministerul Transporturilor declaratia lui Ioan Rus: Domnia sa a dorit sa atraga atentia asupra unei realitati dure din Romania de astazi. De altfel, ministrul Rus a afirmat chiar in cadrul emisiunii, ca formularea folosita este o generalizare artistica, o licenta.

Monica Macovei, despre jignirile aduse de ministrul Ioan Rus diasporei: Jignirea romanilor din strainatate a devenit strategie guvernamentala

Declaratiile lui Ioan Rus au starnit un scandal monstru la Bucuresti. intreaga clasa politica s-a aratat revoltata de afirmatiile ministrului Transporturilor adresate romanilor plecati la munca in.

Ioan Rus, dupa declaratiile despre romanii din strainatate: imi cer scuze daca am jignit pe cineva

Ministrul Ioan Rus, care a spus, vorbind despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia, ca de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva, isi cere scuze daca prin formularea aleasa a jignit pe cineva, sustinand ca intentia sa era sa semnaleze o situatie grava.

Ioan Rus a demisionat din Guvern, dupa declaratiile revoltatoare despre romanii din strainatate

UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia, a anuntat premierul Victor Ponta intr-un mesaj postat pe Facebook. Demisia vine dupa declaratiile revoltatoare ale ministrului Ioan Rus fata de.

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )