Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Justitiei: Nu se mai face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita pentru ca Parchetul a inceput deja cercetarea

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei: Nu se mai face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita pentru ca Parchetul a inceput deja cercetarea

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca nu se face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita, pentru ca Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie este cel care, potrivit legii, face cercetarea. Florin Iordache declarase anterior ca in cazul inregistrarilor lui Sebastian Ghita s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare care sa stabileasca daca sunt probleme sau sunt simple declaratii. continuă pe Adevărul

Florin Iordache, propus ca ministru al Justitiei, cere o comisie parlamentara sau o ancheta CSM pentru inregistrarile lui Sebastian Ghita

Florin Iordache, propus pentru functia de ministru al Justitiei, a sustinut miercuri ca in cazul inregistrarilor lui Sebastian Ghita, difuzate la televizor, s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare care sa stabileasca daca ele releva probleme reale sau reprezinta simple declaratii.

Ministrul Justitiei, despre legea raspunderii magistratilor: intreaga societate o asteapta

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a sustinut vineri ca urgenta adoptarii unei legi pentru raspunderea magistratilor este data de faptul ca intreaga societate o asteapta, adaugand.

Ministrul Justitiei: Legea raspunderii magistratilor ar putea ajunge in Parlament cel tarziu in februarie

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca este necesara o lege a raspunderii magistratilor, iar aceasta ar putea intra in dezbatere la Parlament cel tarziu in februarie, dupa ce va avea discutii cu reprezentantii sistemului judiciar. Florin Iordache a spus ca va initia discutii informale cu reprezentantii sistemului judiciar.

Dezvaluire RL. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, este un adevarat geniu din Carpati: Cinci scoli scoli si-un doctorat, intr-un mandat de deputat

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a obtinut, in sase ani, o diploma de licenta, doua masterate si a urmat trei cursuri postuniversitare. De asemenea, el a reusit performanta de a obtine un doctorat la Chisinau in timp ce era deputat la Bucuresti.

Florin Iordache, MINISTRUL JUSTITIEI, a facut SAPTE SCOLI in sase ani!

Florin Iordache are o pregatire educationala nepotrivita pentru un ministru al Justitiei. Dupa terminarea facultatii a luat o pauza de 17 ani de la invatat, ca mai apoi sa faca sapte scoli in.

Florin Iordache, MINISTRUL JUSTITIEI a facut SAPTE SCOLI in sase ani!

Florin Iordache are o pregatire educationala nepotrivita pentru un ministru al Justitiei. Dupa terminarea facultatii a luat o pauza de 17 ani de la invatat, ca mai apoi sa faca sapte scoli in.

Ministrul Justitiei, doctor la o FABRICA DE DIPLOME din Republica Moldova

Profesorul Dragos Ciuparu, fost consultant de nivel inalt al Ministerului Educatiei din Moldova, sustine ca este mult mai usor sa ai un doctorat in Republica Moldova. La Universitatea Libera.

EXCLUSIV RL PRINT. Ministrul Justitiei Florin Iordache, colectionar de diplome

Noul ministru al Justitiei a adunat, in timp ce era deputat, trei cursuri universitare, doua masterate si un doctorat dubios la o universitate privata din Chisinau. Toate, in numai cinci ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2889 seconds )