Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Justitiei, despre legea raspunderii magistratilor: intreaga societate o asteapta

B1 B1,
Ministrul Justitiei, despre legea raspunderii magistratilor: intreaga societate o asteapta

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a sustinut vineri ca urgenta adoptarii unei legi pentru raspunderea magistratilor este data de faptul ca intreaga societate o asteapta, adaugand. continuă pe B1

Ministrul Justitiei: Legea raspunderii magistratilor ar putea ajunge in Parlament cel tarziu in februarie

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca este necesara o lege a raspunderii magistratilor, iar aceasta ar putea intra in dezbatere la Parlament cel tarziu in februarie, dupa ce va avea discutii cu reprezentantii sistemului judiciar. Florin Iordache a spus ca va initia discutii informale cu reprezentantii sistemului judiciar.

Iordache: O lege a gratierii poate fi adoptata in Parlament, dar trebuie discutata cu intreaga societate civila

Florin Iordache, propus pentru functia de ministru al Justitiei, a spus ca o lege a gratierii poate fi adoptata in Parlament, dar este un subiect care trebuie analizat cu intreaga societate civila. Iordache a fost avizat favorabil, miercuri, in.

Ministrul Justitiei: Nu se mai face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita pentru ca Parchetul a inceput deja cercetarea

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca nu se face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita, pentru ca Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie este cel care, potrivit legii, face cercetarea. Florin Iordache declarase anterior ca in cazul inregistrarilor lui Sebastian Ghita s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare care sa stabileasca daca sunt probleme sau sunt simple declaratii.

Dezvaluire RL. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, este un adevarat geniu din Carpati: Cinci scoli scoli si-un doctorat, intr-un mandat de deputat

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a obtinut, in sase ani, o diploma de licenta, doua masterate si a urmat trei cursuri postuniversitare. De asemenea, el a reusit performanta de a obtine un doctorat la Chisinau in timp ce era deputat la Bucuresti.

Ex-membru CSM: exista o lege a raspunderii magistratilor. Judecatorii si procurorii raspund civil, penal si disciplinar

Judecatorul clujean, Cristi Danilet, care a fost pana astazi membrul al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sustine ca exista mai multe tipuri de raspundere a magistratilor, inclusiv materiala. Niciunul dintre cei care vorbesc de aceasta lege nu stie cate feluri de raspundere a magistratilor exista in prezent, sustine judecatorul in replica la afirmatiile noului ministru al Justitiei privind necesitatea unei astfel de reglementari.

Judecatoarea Mariana Ghena, noul presedinte al CSM: Nu dorim o lege a raspunderii magistratilor

Mariana Ghena a devenit vineri noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, ea spunand ca magistratii nu vor o lege a raspunderii pana cand nu vor avea si conditiile de lucru ale judecatorilor si procurorilor din alte state europene, potrivit news. ro. Ea i-a spus ministrului Justitiei ca iminenta initiativa legislativa este o problema sensibila: Nu o dorim, nu o vedem in alta modalitate decat cea reglementata in prezent.

Presedintele Klaus Iohannis il ataca dur pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, autorul Martei Negre, dupa ce a afirmat in Parlament ca Legea amnistiei si gratierii ar fi de bun augur: Ar fi o catastrofa pentru democratia din Romania. Daca ar exista o a

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri dimineata, ca Legea amnistiei si gratierii, ar fi o catastrofa pentru democratia din Romania.

Exclusiv RL Print: Ministrul Justitiei, doctorat la o fabrica de diplome

Fostul profesor de la Yale si consultant al Ministerului Educatiei de la Chisinau, Dragos Ciuparu, a declarat, pentru RL, ca in comunitatea educationala din Moldova se vorbeste despre universitatea privata urmata de Florin Iordache ca despre o fabrica de diplome.

Florin Iordache, MINISTRUL JUSTITIEI, a facut SAPTE SCOLI in sase ani!

Florin Iordache are o pregatire educationala nepotrivita pentru un ministru al Justitiei. Dupa terminarea facultatii a luat o pauza de 17 ani de la invatat, ca mai apoi sa faca sapte scoli in.

Florin Iordache, MINISTRUL JUSTITIEI a facut SAPTE SCOLI in sase ani!

Florin Iordache are o pregatire educationala nepotrivita pentru un ministru al Justitiei. Dupa terminarea facultatii a luat o pauza de 17 ani de la invatat, ca mai apoi sa faca sapte scoli in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )