Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Justitiei: Legea raspunderii magistratilor ar putea ajunge in Parlament cel tarziu in februarie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei: Legea raspunderii magistratilor ar putea ajunge in Parlament cel tarziu in februarie

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca este necesara o lege a raspunderii magistratilor, iar aceasta ar putea intra in dezbatere la Parlament cel tarziu in februarie, dupa ce va avea discutii cu reprezentantii sistemului judiciar. Florin Iordache a spus ca va initia discutii informale cu reprezentantii sistemului judiciar. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei, despre legea raspunderii magistratilor: intreaga societate o asteapta

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a sustinut vineri ca urgenta adoptarii unei legi pentru raspunderea magistratilor este data de faptul ca intreaga societate o asteapta, adaugand.

Ministrul Justitiei: Nu se mai face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita pentru ca Parchetul a inceput deja cercetarea

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat vineri, la CSM, ca nu se face comisie parlamentara de verificare a inregistrarilor lui Ghita, pentru ca Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie este cel care, potrivit legii, face cercetarea. Florin Iordache declarase anterior ca in cazul inregistrarilor lui Sebastian Ghita s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare care sa stabileasca daca sunt probleme sau sunt simple declaratii.

Dezvaluire RL. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, este un adevarat geniu din Carpati: Cinci scoli scoli si-un doctorat, intr-un mandat de deputat

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a obtinut, in sase ani, o diploma de licenta, doua masterate si a urmat trei cursuri postuniversitare. De asemenea, el a reusit performanta de a obtine un doctorat la Chisinau in timp ce era deputat la Bucuresti.

Ex-membru CSM: exista o lege a raspunderii magistratilor. Judecatorii si procurorii raspund civil, penal si disciplinar

Judecatorul clujean, Cristi Danilet, care a fost pana astazi membrul al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sustine ca exista mai multe tipuri de raspundere a magistratilor, inclusiv materiala. Niciunul dintre cei care vorbesc de aceasta lege nu stie cate feluri de raspundere a magistratilor exista in prezent, sustine judecatorul in replica la afirmatiile noului ministru al Justitiei privind necesitatea unei astfel de reglementari.

Judecatoarea Mariana Ghena, noul presedinte al CSM: Nu dorim o lege a raspunderii magistratilor

Mariana Ghena a devenit vineri noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, ea spunand ca magistratii nu vor o lege a raspunderii pana cand nu vor avea si conditiile de lucru ale judecatorilor si procurorilor din alte state europene, potrivit news. ro. Ea i-a spus ministrului Justitiei ca iminenta initiativa legislativa este o problema sensibila: Nu o dorim, nu o vedem in alta modalitate decat cea reglementata in prezent.

Presedintele Klaus Iohannis il ataca dur pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, autorul Martei Negre, dupa ce a afirmat in Parlament ca Legea amnistiei si gratierii ar fi de bun augur: Ar fi o catastrofa pentru democratia din Romania. Daca ar exista o a

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri dimineata, ca Legea amnistiei si gratierii, ar fi o catastrofa pentru democratia din Romania.

2017, anul SENTINTELOR: Lista personalitatilor care ar putea AJUNGE LA iNCHISOARE!

Anul 2017 se anunta unul cu multiple evenimente sonore in justitie, unele dintre cele mai importante personalitati de la noi din tara fiind pe punctul de a ajunge in spatele gratiilor, noteaza Stiri.

Florin Iordache, MINISTRUL JUSTITIEI, a facut SAPTE SCOLI in sase ani!

Florin Iordache are o pregatire educationala nepotrivita pentru un ministru al Justitiei. Dupa terminarea facultatii a luat o pauza de 17 ani de la invatat, ca mai apoi sa faca sapte scoli in.

Florin Iordache, MINISTRUL JUSTITIEI a facut SAPTE SCOLI in sase ani!

Florin Iordache are o pregatire educationala nepotrivita pentru un ministru al Justitiei. Dupa terminarea facultatii a luat o pauza de 17 ani de la invatat, ca mai apoi sa faca sapte scoli in.

EXCLUSIV RL PRINT. Ministrul Justitiei Florin Iordache, colectionar de diplome

Noul ministru al Justitiei a adunat, in timp ce era deputat, trei cursuri universitare, doua masterate si un doctorat dubios la o universitate privata din Chisinau. Toate, in numai cinci ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )