Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, critica Metrorex: Dupa ora 22, fie nu poti merge cu metroul in Bucuresti daca nu ai deja cartela, fie esti free rider

B1 B1,
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, critica Metrorex: Dupa ora 22, fie nu poti merge cu metroul in Bucuresti daca nu ai deja cartela, fie esti free rider

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a atras atentia intr-o postare pe Facebook, asupra faptului ca la metrul bucurestean, dupa ora 22. 00 nu se mai gasesc cartele pentru ca se inchid casieriile. Asta. continuă pe B1

''Poate Metrorex aude si ne explica de ce ar functiona metroul dupa 10 pm daca nu poti calatori cinstit, adica cu bilet?!

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, face o critica pe contul sau de Facebook referitoare la faptul ca, in Bucuresti nu se poate calatori cinstit cu metroul dupa ora 22:00.

''Poate Metrorex ne explica de ce ar functiona metroul dupa 10 pm daca nu poti calatori cinstit?!

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, face o critica pe contul sau de Facebook referitoare la faptul ca, in Bucuresti nu se poate calatori cinstit cu metroul dupa ora 22:00.

Ministrul Justitiei, experienta neplacuta la metrou: De ce functioneaza dupa ora 22.00, daca nu poti calatori cinstit?! Mi-e dor de taxatoare

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, acuza Metrorex ca dupa ora 22. 00 nu se mai gasesc cartele pentru ca se inchid casieriile. Reactia acesteia vine dupa ce joi seara a vrut sa cumpere o cartela de la statia Piata Victoriei si nu a avut de unde, precizand ca nu exista nici automat.

''Poate Metrorex ne explica de ce ar functiona metroul dupa 10 pm daca nu poti calatori cinstit?!

ACTUALIZARE 19:08 Metrorex: Noua din cele 37 de automate de vandut cartele sunt in reparatii Conducerea Metrorex raspunde criticilor formulate de ministrul justitiei, Raluca Pruna printr-un comunicat in care sunt prezentate o serie de masuri ce au in vedere imbunatatirea activitatatii comerciale a societatii, precizand ca noua din cele 37 de automate de vandut cartele sunt in reparatii.

Cum a ramas Raluca Pruna pe langa metrou: Dupa ora 22.00, nu poti merge cu metroul daca nu ai deja cartela, fie esti free rider

Casieriile din anumite statii de metrou, precum Piata Victoriei, se inchid la ora 22. 00, desi metroul inca mai circula, astfel ca unii calatori se afla in imposibilitatea de a cumpara un bilet, atrage atentia ministrul Justitiei, Raluca Pruna.

Raluca Pruna, ministrul Justitiei, intrebata cand isi da demisia: Mai am foarte multe lucruri de facut

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a raspuns, joi, pe pagina sa de Facebook mai multor intrebari, una dintre acestea fiind despre o posibila depunere a mandatului, ea spunand ca nu se gandeste la demisie deoarece mai are foarte multe lucruri de.

Ministrul Justitiei despre o posibila demisie: Mai am foarte multe lucruri de facut, asa ca nu plec

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a precizat joi, pe pagina sa de Facebook, ca nu ia in calcul o posibila demisie intrucat mai are multe facut. De asemenea, ministrul a mai vorbit si despre cazul romancei pentru care autoritatile canadiene cer extradarea, dar si despre conditiile din penitenciare.

Ministrul Justitiei: Instabilitatea din sistemul judiciar poate fi rezolvata cu o Ordonanta de Urgenta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat joi ca este datoria ei sa ofere sistemului judiciar un Cod Penal si un Cod de Procedura Penala stabile, iar prevederile ordonantei de urgenta au fost discutate si in Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si cu parlamentarii.

Ministrul Justitiei, fara cartela la metrou: Ma declar invinsa!

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a povestit, pe Facebook, un episod in care a ramas fara cartela la metrou si nici nu a mai putut sa cumpere, pentru ca era trecut de ora 22:00, ora la care nu se mai.

Raluca Pruna se arata suprinsa de cat de multe articole din noile coduri au fost declarate neconstitutionale

Raluca Pruna, s-a aratat joi surprinsa de numarul mare de articole din noile coduri in materie penala declarate neconstitutionale. Ministrul Justitiei a precizat, pe Facebook ca acestea trebuie corectate Foto Facebook).

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )