Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ministrul Justitiei: Instabilitatea din sistemul judiciar poate fi rezolvata cu o Ordonanta de Urgenta

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei: Instabilitatea din sistemul judiciar poate fi rezolvata cu o Ordonanta de Urgenta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat joi ca este datoria ei sa ofere sistemului judiciar un Cod Penal si un Cod de Procedura Penala stabile, iar prevederile ordonantei de urgenta au fost discutate si in Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si cu parlamentarii. continuă pe Adevărul

CSM: Sistemul judiciar are nevoie de 600 de judecatori si 750 de grefieri pentru cazurile de insolventa a persoanelor fizice

Sistemul judiciar are nevoie de 600 de judecatori si 750 de grefieri pentru cazurile de insolventa a persoanelor fizice, transmite Consiliul Superior al Magistraturii, potrivit Agerpres. Plenul institutiei.

Raluca Pruna, ministrul Justitiei, intrebata cand isi da demisia: Mai am foarte multe lucruri de facut

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a raspuns, joi, pe pagina sa de Facebook mai multor intrebari, una dintre acestea fiind despre o posibila depunere a mandatului, ea spunand ca nu se gandeste la demisie deoarece mai are foarte multe lucruri de.

Ministrul Justitiei despre o posibila demisie: Mai am foarte multe lucruri de facut, asa ca nu plec

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a precizat joi, pe pagina sa de Facebook, ca nu ia in calcul o posibila demisie intrucat mai are multe facut. De asemenea, ministrul a mai vorbit si despre cazul romancei pentru care autoritatile canadiene cer extradarea, dar si despre conditiile din penitenciare.

Bogdan Olteanu: Sistemul bancar poate sa functioneze si fara credite ipotecare, ca inainte de anul 2003

Creditele ipotecare nu par a fi indispensabile sistemului bancar. Bogdan Olteanu, viceguvernatorul BNR, a declarat ca sistemul bancar poate functiona fara a acorda deloc credite ipotecare, la fel ca pana in anul 2003, iar un nivel de incredere scazuta.

Pensiile speciale, sugativa bugetului de stat: Sunt mai mari, in medie, de 12 ori decat cele din sistemul public

Pensiile speciale sunt o adevarata sugativa a fondurilor de la bugetul de stat. Mai mari de 12 ori, in medie, decat cele din sistemul public, aceste pensii scot 640 de milioane de lei din bugetul anului 20.

Noul ministru al Sanatatii, sustinut de mai multe organizatii profesionale din sistemul medical

Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical, Federatia Sindicala Hipocrat si Sindicatul Promedica sustin masurile anuntate de ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu - se arata intr-un comunicat de presa comun al celor trei organizatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )