Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ministrul maghiar de Externe si-a impus o vizita la Bucuresti. Se pregateste comemorarea Trianonului

România Liberă România Liberă,
Ministrul maghiar de Externe si-a impus o vizita la Bucuresti. Se pregateste comemorarea Trianonului

Ministrul de Externe al Ungariei a fost primit, marti, la Bucuresti, de ministrul de Externe al Roma. continuă pe România Liberă

intalnire cruciala pentru relatia romano-maghiara. Bogdan Aurescu, dupa discutia cu ministrul maghiar de Externe: Sa iesim din logica provocarilor!

Ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu, a discutat, marti, la Bucuresti, cu omologul sau maghiar, Peter Szijjarto, despre viitorul relatiei dintre Romania si Ungaria, in contextul tensiunilor din ultima perioada. Romania e profund interesata sa iesim din logica provocarilor si propunem o relatie civilizata, pragmatica, europeana, a spus Bogdan Aurescu.

Ministrul ungar de Externe face prima mutare inaintea intalnirii cu Aurescu la Bucuresti: in relatia cu Romania, ultimele saptamani nu au fost despre respectul reciproc

Cu cateva ore inainte de a sosi la Bucuresti pentru o intalnire cu ministrul de Externe, aranjata la nivel diplomatic in ultimul moment, din cauza tensiunii din ultima vreme cu Budapesta, ministrul ungar de Externe, Szijjarto Peter, transmite un mesaj transant pe Facebook. in relatia cu Romania, ultimele saptamani nu au fost despre respectul reciproc, a scris el pe reteaua de socializare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )