Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul Muncii, despre plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului: Puteam sa nu mai dam deloc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Muncii, despre plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului: Puteam sa nu mai dam deloc

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu , a spus, marti, legat de plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, ca putea sa nu mai dea deloc acesti bani sau sa se rezume la 100 de euro, precizand ca plafonul de 1. 800 de euro este. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Muncii, despre plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului: Puteam sa nu mai dam deloc sau sa dam 100 de euro

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, marti, in cadrul dezbaterilor din Comisia de munca de la Senat pe tema plafonarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, ca putea sa nu mai dea deloc.

Puteam sa nu mai dam deloc sau sa dam 100 de euro

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, ieri, in cadrul dezbaterilor din Comisia de munca de la Senat pe tema plafonarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, ca putea sa nu mai dea deloc acesti bani sau sa se rezume la 100 de euro, precizand ca plafonul de 1. 800 de euro este indestulator pentru Romania atat timp cat aceasta suma se da si in Germania si este maximum din Uniunea Europeana, potrivit unei surse din presa.

VIDEO Lia Olguta Vasilescu, despre indemnizatiile pentru cresterea copilului: Puteam sa nu mai dam deloc aceste alocatii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca, in timpul dezbaterilor din comisia de specialitate din Senat la OUG privind plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, ca acestea sunt indestulatoare.

Lia Olguta Vasilescu, despre plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului: Puteam sa NU O MAI DAM DELOC! (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti ca nimeni din Romania nu contribuie pentru indemnizatia de crestere a copilului, precizand ca statul a optat sa plafoneze.

Lia Olguta Vasilescu, dupa plafonarea indemnizatiei de crestere a copilului: Puteam sa nu o mai dam deloc

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat marti ca 'nimeni din Romania' nu contribuie pentru indemnizatia de crestere a copilului, mentionand ca statul a optat sa plafoneze aceasta indemnizatie la 1. 800 de euro, desi ar fi putut sa o elimine complet, scrie Agerpres.

Olguta Vasilescu, despre indemnizatia pentru mame: Puteam sa nu mai dam deloc sau sa dam 100 de euro. La ce suma a fost plafonata indemnizatia

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, marti, in cadrul dezbaterilor din Comisia de munca de la Senat pe tema plafonarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, ca putea sa nu mai dea deloc acesti bani sau sa se rezume la 100 de euro.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )