Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministrul Muncii: De joi, salariile medicilor si asistentelor vor urca direct pe grila din 2022. Un medic primar ajunge la 15.000 de lei, fara sporuri

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Muncii: De joi, salariile medicilor si asistentelor vor urca direct pe grila din 2022. Un medic primar ajunge la 15.000 de lei, fara sporuri

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca, incepand de joi, salariile tuturor medicilor si asistentelor vor urca pe grila din 2022, iar un medic primar va ajunge cu salariul de la 4. 000 de lei la 15. 000 de lei, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Muncii: incepand de joi, salariile medicilor si asistentelor vor urca direct pe grila din 2022. Salariul unui medic primar va ajunge la 15.000 de lei. GRILA SALARIZARII iN SANATATE (FOTO)

Salariile tuturor medicilor si asistentelor vor urca incepand de joi, 1 martie, la nivelul grilei din 2022, ceea ce inseamna, de exemplu, ca salariul unui medic primar va creste de la 4. 000 de lei la 15. 000 de.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, anunta salarii marite pentru medici, de la 1 martie

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a anuntat ca, incepand de joi, 1 martie 2018, salariile tuturor medicilor si asistentelor din Romania vor urca pe grila din 2022, scrie Hotnews .

Ministrul Muncii: De la 1 martie toti medicii si asistentele urca pe grila de salarizare din 2022

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca de la 1 martie toti medici si asist.

EXCLUSIV. Ministrul Muncii a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Ce se schimba in sistemul de pensii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, face anuntul pe care il asteapta milioane de romani. Sistemul de pensii se va schimba din temelii, spune aceasta. Atentie! Cei care nu au cotizat nu vor mai fi.

MINISTRUL MUNCII, noi semnale privind iNCHIDEREA Pilonului II de pensii: Nu e bine ce s-a intamplat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reluat luni, intr-o discutie cu usile inchise, posibilitatea renuntarii la Pilonul II pensii private obligatorii -, sustinand ca infiintarea acestuia nu a fost o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )