Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Muncii, noi informatii despre legea pensiilor: Nicio pensie nu va scadea!

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, noi informatii despre legea pensiilor: Nicio pensie nu va scadea!

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca nicio pensie nu va scadea. Noi am avut termen, conform programului de guvernare, ca pana la data de 1. continuă pe Antena3

ANUNT-BOMBA despre TOATE PENSIILE romanilor

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca nicio pensie nu va scadea. Noi am avut termen, conform programului de guvernare, ca pana la data de 1.

Dragnea: Vor fi recalculate peste 5 milioane de pensii. Legea pensiilor este gata ca document, ar putea intra in vigoare de la 1 ianuarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara ca legea pensiilor este finalizat ca document si ca vor fi recalculate cele peste cinci milioane de pensii.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunt pentru romani: Toate contractele de munca vor fi modificate

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasiles a afirmat, dupaintalnirea cu reprezentantii sindicatelor, ca toate contractele de munca din Romania vor suferi modificari. Toate.

Ministrul Educatiei, despre legea manualului scolar: Contribuie in mod eficient la indeplinirea unui obiectiv de securitate nationala

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sustinut, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca legea manualului scolar contribuie in mod eficient la indeplinirea unui obiectiv de securitate nationala - dezvoltarea, consolidarea durabila si adaptata schimbarilor sociale ale marilor sisteme publice.

Ministrul Educatiei, anunt oficial despre manuale

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a precizat joi ca Executivul va fi cel care va decide ca sarcina publicarii manualelor scolare sa fie asumata de catre Ministerul Educatiei Nationale, prin Editura Didactica si.

Daniel Dragomir, noi acuzatii despre jocurile din interiorul SRI: Mecanismele nonmenclaturii oculte si cum se produc bani prin diverse firme acoperite (VIDEO)

Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de duminica a emisiunii Dosar de Politician. Acesta a continuat seria de acuzatii despre ce se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )