Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Muncii vine cu vesti bune pentru firmele care investesc in zonele cu somaj peste medie. Vor primi ajutor de stat

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii vine cu vesti bune pentru firmele care investesc in zonele cu somaj peste medie. Vor primi ajutor de stat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, joi, la Craiova, ca in perioada urmatoare firmele care vor investi in zonele cu o rata a somajului peste media pe tara, vor beneficia de ajutor de. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru consumatorii casnici! Curentul electric livrat populatiei se va ieftini de la 1 iulie

Vesti bune pentru consumatorii casnici. Curentul electric livrat populatiei se va ieftini cu 3,5% de la 1 iulie. Acest lucru este posibil in urma aplicarii unei noi metodologii de calcul si avizare la nivelul.

Vesti bune pentru romani! Curentul electric se va ieftini de la 1 iulie pentru consumatorii casnici

Vesti bune pentru consumatorii casnici. Curentul electric livrat populatiei se va ieftini cu 3,5% de la 1 iulie. Acest lucru este posibil in urma aplicarii unei noi metodologii de calcul si avizare la nivelul.

Vesti bune pentru bucuresteni. Bruxelles aproba linia de metrou 1 Mai-Otopeni

Rovana Plumb vine cu vesti excelente pentru bucuresteni. Ministrul Fondurilor Europene a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca, in urmatoarele doua saptamani, Comisia Europeana va aproba linia de.

Vesti bune pentru romani. Energia electrica se va ieftini de la 1 iunie

Pretul maxim al energiei pentru consumatorii casnici tranzactionata pe Platforma Centralizata pentru Serviciul Universal PCSU) va scadea in medie cu 3,53% fata de valorile actuale, in perioada 1 iulie 2018 - 30.

Finantare de pna la 200.000 de euro pentru firmele care dezvolta senzori, componente electronice sau obiecte inteligente

DIATOMIC, reteaua europeana a centrelor de inovare digitala, distribuie 1,5 milioane de euro pentru startup-urile si IMM-urilor care dezvolta componente electronice, senzori, obiecte inteligente pentru sectoarele sanatatii, agroalimentare si de productie. Afacerile pot aplica pana pe data de 15 iunie.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,75%, de la 2,74% pe an cat era luni, potrivit.

Vesti bune pentru SOFERI: Modelul care se lupta cot la cot cu DACIA, produs in ROMANIA

Ford va spori investi tiile la uzina de la Craiova si va produce al doilea vehicul exclusiv in tara noastra, intensificand astfel competitia cu Dacia. Investitiile Ford sporesc in Romania cu 200 de milioane .

Vesti bune pentru biciclistii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

PrimarulCapitalei a anuntat ca va incepe o ampla campanie de reparare a pistelor destinate vehiculelor pe doua roti. Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a demarat lucrarile.

CURS VALUTAR. Cat a ajuns sa coste un euro. Vesti bune pentru milioane de romani

CURS VALUTAR Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,6225 1 Dolar S. A USD 3,9099 1 Dolar australian AUD.

Horoscop zilnic, 22mai, cu astrologul Camelia Patrascanu. Vesti bune pentru Leisi Sagetatori

Horoscop zilnic, 22 mai. O zi a harniciei astazi, trebuie sa ne tinem de agenda, sa fim pusi pe treaba Horoscop zilnic, 22 mai. Berbec: Activitati profesionale foarte bine gandite si foarte bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )