Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Sanatatii, in ancheta la Spitalul din Targoviste dupa IMAGINILE cu bolnavii legati de paturi

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, in ancheta la Spitalul din Targoviste dupa IMAGINILE cu bolnavii legati de paturi

Ministrul Sanatatii a mers in control la spitalul din Targoviste, acolo unde o echipa a Antena 3 a filmat o pacienta legata de pat, la sectia de terapie intensiva. Nicolae Banicioiu spune ca la inceputul. continuă pe Antena3

Ancheta la Spitalul Judetean din Targoviste in urma unor imagini cu o pacienta legata de pat

Directia de Sanatate Publica DSP) Dambovita a deschis o ancheta si face verificari la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, in urma difuzarii unor imagini cu o pacienta legata de pat la sectia de terapie intensiva a acestei unitati medicale.

Cum comenteaza ministrul Sanatatii scandalul retetelor false pentru bolnavii de cancer

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, miercuri, la Sibiu, ca ministerul pe care il conduce se va constitui parte civila in dosarul retetelor false, daca se confirma frauda, el adaugand ca dauna trebuie recuperata.

Ministrul Sanatatii, despre scandalul retetelor false: Pacientii au fost pacaliti din cauza sistemului care nu a functionat

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, in editia de marti a emisiunii Se intampla in Romania, ca ministerul pe care il conduce desfasoara cea mai ampla actiune de control in spitalele.

Primarul din Targoviste, CONDAMNAT definitiv la inchisoare pentru coruptie. Gabriel Boriga: Raman in functie, ca nu e niciun impediment

Primarul din Targoviste, Gabriel Boriga, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, el spunand ca respecta decizia instantei, dar ca.

Primarul din Targoviste, CONDAMNAT definitiv la inchisoare pentru coruptie. Boriga: Raman in functie, ca nu e niciun impediment

Primarul din Targoviste, Gabriel Boriga, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, el spunand ca respecta decizia instantei, dar ca.

Primarul din Targoviste, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru coruptie

Primarul din Targoviste, Gabriel Boriga, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, in procesul de coruptie privind achizitia la preturi.

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan, a fost amendata cu profitul pe 3 minute. A incalcat o regula de 6.300 de ori

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan Chase, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute, dupa ce nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un sistem de urmarire a preturilor.

Corpul de Control de la Ministerul Sanatatii verifica Spitalul Judetean Sf. Pantelimon

Timp de o saptamana, o comisie formata din trei economisti si un medic va lua la puricat toate documentele unitatii spitalicesti.

Google, cel mai valoros brand din lume dupa ce a devansat Apple

Google este acum cel mai valoros brand din lume, ocupand pozitia detinuta de Apple timp de trei ani consecutiv, conform unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate si cercetare Millwark Brown.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )