Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cum comenteaza ministrul Sanatatii scandalul retetelor false pentru bolnavii de cancer

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza ministrul Sanatatii scandalul retetelor false pentru bolnavii de cancer

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, miercuri, la Sibiu, ca ministerul pe care il conduce se va constitui parte civila in dosarul retetelor false, daca se confirma frauda, el adaugand ca dauna trebuie recuperata. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, despre scandalul retetelor false: Pacientii au fost pacaliti din cauza sistemului care nu a functionat

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, in editia de marti a emisiunii Se intampla in Romania, ca ministerul pe care il conduce desfasoara cea mai ampla actiune de control in spitalele.

Ministrul Nicolae Baniciou vorbeste despre scandalul retetelor false de la Fundeni, la Adevarul Live de la ora 15.00

In contextul scandalurilor din mai multe spitale din tara, ministrul Sanatatii vine la Adevarul Live sa explice cum vor fi eliminate fraudele din sistem.

STENOGRAME Cum functiona reteaua retetelor false cu medicamente oncologice.Toti cei noua acuzati din dosarul retetelor false au fost arestati

Noua persoane cercetate in dosarul retetelor false au fost arestate, miercuri seara, pentru 30 de zile, fiind acuzate ca au falsificat 1. 100 de retete pe numele unor pacienti decedati sau persoane fictive. Casa de Asigurari reclama un prejudiciu de 3,5 milioane de euro.

Dosarul retetelor false: Toate cele noua persoane retinute au fost arestate

Toate cele noua persoane retinute marti in dosarul retetelor false, intre care trei medici, au fost arestate preventiv, printr-o decizie luata miercuri seara de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Capitalei, transmite Mediafax.

Dosarul retetelor false: Noua persoane arestate, printre care trei medici

Update 21. 40- Toate cele noua persoane retinute marti in dosarul retetelor false, printre care trei medici, au fost arestate preventiv, printr-o decizie luata miercuri seara de Tribunalul Bucuresti, la.

Dosarul retetelor false: Noua persoane arestate, printre care trei medici de la Spitalul Fundeni

Update 21. 40- Toate cele noua persoane retinute marti in dosarul retetelor false, printre care trei medici, au fost arestate preventiv, printr-o decizie luata miercuri seara de Tribunalul Bucuresti, la.

UPDATE.Noua persoane, intre care trei medici si doua diriginte de farmacii, ARESTATE in dosarul retetelor false

Trei medici si alte sase persoane au fost retinute marti de procurorii bucuresteni, in dosarul retetelor false prin a caror decontare s-a creat un prejudiciu de 3,5 milioane de euro. medicii Otilia Georgescu, Emilia Niculescu-Mizil si Aristica Poenaru, de la Sectia Hematologie a Institutului Clinic Fundeni, se numara printre cei vizati in aceasta ancheta.

Noua persoane, dintre care trei medici, au fost retinute in dosarul retetelor false

Noua persoane, dintre care trei medici, au fost retinute de procurorii bucuresteni, in dosarul retetelor false prin a caror decontare s-a creat un prejudiciu de 3,5 milioane de euro, au declarat surse judiciare,.

Noua persoane, printre care trei medici, au fost retinute in dosarul retetelor false

Noua persoane, printre care trei medici, au fost retinute marti de procurorii bucuresteni, in dosarul retetelor false prin a caror decontare s-a creat un prejudiciu de 3,5 milioane de euro, au declarat surse judiciare.

Noua persoane, intre care trei medici, au fost retinute in dosarul retetelor false

Noua persoane au fost retinute in dosarul retetelor false. Printre acestea se numara si Iuliana Ilincea, directoarea lantului de farmacii Reteta, dar si medici, farmacisti si intermediari. Evaziunea,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )