Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul sanatatii a recunoscut ca in toamna si-a luat vaccin antigripal pe pile

România Liberă România Liberă,
Ministrul sanatatii a recunoscut ca in toamna si-a luat vaccin antigripal pe pile

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a marturisit joi seara, intr-o emisiune la TVR, ca in toamna a. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii: Nu totul a mers perfect in etapa I de vaccinare. Campania de comunicare poate fi imbunatatita Vlad Voiculescu spune ca pana acum s-au irosit foarte, foarte putine doze de vaccin (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a vorbit marti seara, intr-o interventie pe B1 TV, despre a doua etapa a campaniei nationale de vaccinare, despre care spune ca va fi mult mai complexa decat prima, din.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre vaccinare. Toate categoriile de persoane au de acum inainte acest drept

Pandemia de Covid-19 face ravagii in randul populatiei, astfel ca autoritatile competente iau masuri disperate. in urma cu putin timp, Vlad Voiculescu a facut anuntul referitor la vaccinarea populatiei impotriva gripei. Ministrul Sanatatii are in vedere eliminarea cat mai multor riscuri care ar putea agrava infectia cu Covid-19. Toata lumea va avea acces la vaccinul .

Controversele pe tema fondurilor pentru centrele de vaccinare.Boc: Ministrul Sanatatii sa spuna de ce a semnat o OUG care nu respecta o hotararea Guvernului Voiculescu: Banuiesc ca supararea lui Emil Boc vine din alta parte

Disputa dintre primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe tema fondurilor pentru organizarea si dotarea centrelor de vaccinare a fost transata la Ministerul.

Disputa Boc-Voiculescu pe banii pentru centrele de vaccinare, transata la Finante. Primarul Clujului mai are insa o intrebare pentru ministrul Sanatatii

Primarul orasului Cluj-Napoca Emil Boc a anuntat, marti, ca ministrul de Finante, Alexandru Nazare, a dat asigurari ca vor fi respectate prevederile legale in vigoare, iar cheltuielile administratiilor locale pentru centrele de vaccinare si plata personalului vor fi suportate de la bugetul de stat. Edilul a adaugat ca nu are nimic personal cu Guvernul sau cu ministrul Sanatatii, insa Vlad Voiculescu trebuie sa explice de ce a semnat o ordonanta de urgenta care nu respecta o hotarare in vigoare a Executivului.

RARES BOGDAN: Ministrul Sanatatii ar fi trebuit sa ceara demiterea sefului Spitalului Orasenesc de la Corabia

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, sustine ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, trebuia sa ceara primarului din Corabia demiterea urgenta a sefului Spitalului Orasenesc dupa aparitia imaginilor cu batranul cazut care cerea ajutor.

Ministrul Sanatatii, despre infectiile nosocomiale: Nu se raporteaza asa cum ar trebui. E clar ca problemele din sistemul sanitar nu au disparut odata cu COVID-19

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a precizat, la TVR,ca infectiile nosocomiale din spitalenu sunt raportate asa cum ar trebui. El a mai spus ca problemele din sistemul sanitar nu au.

Ministrul Sanatatii, despre deschiderea scolilor: Credem ca acesta este un risc care merita asumat in conditiile actuale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma o crestere a numarului de cazuri grave de COVID-19 inainte de 8 februarie ar putea duce la revocarea deciziei de reluare a cursurilor cu elevii in banci in functie de rata de infectare si localitati. El spune ca un numar de 1. 500 de pacienti care sa aiba nevoie de terapie intensiva e deja mult.

Florin Citu, despre ordonanta care a starnit neintelegeri intre Boc si Voiculescu: Astept de la ministrul sanatatii criterii clare

Premierul Florin Citu spune ca spera ca ordonanta de urgenta privind finantarea centrelor de vaccinare sa fie finalizata pana vineri, cand va avea loc o noua sedinta de Guvern. Este acea ordonanta de urgenta care a starnit disensiuni intre primarul Clujului Emil Boc si ministrul sanatatii Vlad Voiculescu. Premierul considera ca trebuie clarificat mecanismul de plata si stabilite criterii clare pentru alocarea finantarilor.

Ministrul Sanatatii, intrebat cat ar putea sa dureze a doua etapa a campaniei de vaccinare: E prea devreme sa va spun. Daca o sa avem doar cele doua vaccinuri, atunci o sa dureze mai mult decat ne-am astepta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu poate preciza cu certitudine cat de mult va dura a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Daca Romania va folosi doar vaccinurile de la.

Emil Boc, dupa ce primarii au fost lasati cu ochii in soare de catre ministrul Sanatatii, in campania de vaccinare: Noi nu cersim bani, dar ca sa fie de succes acest proiect trebuie finantat

Dupa ce primarii au fost lasati cu ochii in soare de catre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in problema organizarii centrelor de vaccinare, presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, Emil Boc,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )