Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Sanatatii: Romania are trei aparate de transfuzie de plasma, un nou tratament pentru COVID-19 testat in SUA

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii: Romania are trei aparate de transfuzie de plasma, un nou tratament pentru COVID-19 testat in SUA

Ministrul Sanatatii, Nelu Tatatu, a declarat ca in acest moment exista trei aparate in Romania cu care se poate realiza transfuzia de plasma ca tratament pentru pacientii cu COVID-19. Este vorba despre un tratament avizat recent de Agentia Americana a Medicamentelor FDA), care consta in utilizarea plasmei colectate de la pacientii care s-au vindecat de coronavirus pentru a trata bolnavii aflati in starea cea mai grava. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii estimeaza ca, pana la 1 iunie, Romania va ajunge la 10 mii de cazuri de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca, pana la 1 iunie, Romania va ajunge la 10. 000 de cazuri de coronavirus, iar odata cu a doua jumatate a lunii maise asteapta la o scadere progresiva a numarului de cazuri noi.

COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vom avea o evaluare a situatiei dupa Pasti in privinta coronavirusului Clujul este un exemplu de buna practica (VIDEO)

O evaluare a situatiei cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania va fi facuta dupa Pasti, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Mai exact, a afirmat Tataru, evaluarea.

Ministrul Sanatatii a anuntat cand scapam de Coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca, pana la 1 iunie, Romania va ajunge la 10. 000 de cazu.

Nelu Tataru: Un test negativ nu exclude aparitia bolii mai tarziu Ministrul Sanatatii, despre problemele din tara, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat luni seara, in direct pe B1 TV, ca fiecare localitate va avea dinamica ei in lupta cu pandemia de COVID-19, precizand ca evolutia situatiei tine.

Ministrul Sanatatii se intalneste cu autoritatile locale si cu DSP Brasov

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, va avea la sediul Consil.

Ministrul Sanatatii din Noua Zeelanda, dupa ce a incalcat masurile anti-COVID-19: Am fost un idiot Trump refuza sa poarte masca de protectie Boris Johnson, adept al imunizarii colective, zace acum pe un pat de spital

David Clark, ministrul Sanatatii din Noua Zeelanda, s-a catalogat drept idiot, dupa ce a incalcat regulile de izolare din propria tara si s-a dus cu familia la plaja. El a admis ca deplasarea a fost o .

Nelu Tataru s-a dus in focarul de la Constanta: Ce verificari face ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele impl.

Ministrul Sanatatii verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus din judetul Constanta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se afla, duminica, in judetul Constanta si verifica spitalele implicate in tratarea pacientilor cu coronavirus. Ministrul verifica circuitele, stocul de echipamente si medicamente si sta de vorba cu personalul medical.

UPDATE Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Am ales un posibil focar pentru ca nu vreau sa mai avem ce am avut la Suceava. Suceava este un focar pierdut de sub control

Ministrul Sanatatii se afla la Constanta. Oficialul a vizitat Spitalul de Boli Infectioase si urmeaza sa mearga la spatiile de carantina si Spitalul Judetean din Constanta.

in toate judetele tarii sunt cadre medicale infectate. Ministrul Sanatatii: Este o meserie in care exista acest risc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri la Sibiu referitor la cadrele medicale cu COVID-19 ca in aceasta meserie exista si acest risc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )