Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vizitat Spitalul de Urgenta din Bacau: Analizam posibilitatea dotarii cu un al doilea aparat de radioterapie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vizitat Spitalul de Urgenta din Bacau: Analizam posibilitatea dotarii cu un al doilea aparat de radioterapie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, vineri, ca analizeaza posibilitatea de a dota Spitalul Judetean de Urgenta Bacau un al doilea aparat de radioterapie. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, noi negocieri cu sindicalisti. Deciziile cruciale la care s-a ajuns (VIDEO)

Noi negocieri in Sanatate. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a discutat cu reprezentantii sindicatelor din sistem si va merge cu propunerile sindicalistilor la premierul Viorica Dancila, informeaza B1 TV.

Sindicatele din sanatate si mentin decizia de a declansa greva generala pe 11 mai. / Sorina Pintea: Voi prezenta premierului propunerile lor. O greva nu este de bun augur

Programul de proteste anuntat de sindicatele din sanatate - inclusiv greva de avertisment de doua ore pe 7 mai si greva generala pe 11 mai - ramane valabil deocamdata, dupa negocierile de astazi dintre sindicalisti si ministrul Sanatatii, a anuntat Leonard Barascu, presedintele Sanitas, cea mai mare organizatie sindicala din sistemul sanitar. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu sindicalistii, ca va prezenta premierului Viorica Dancila propunerile acestora. intrebata daca propunerile sindicalistilor coincid cu cele ale autoritatilor, Pintea a spus ca acestea in mare parte sunt 'aproximativ aceleasi'. Potrivit Sorinei Pintea, o greva in sistem nu este de 'bun augur'.

Sorina Pintea: 2.500 de fiole de imunoglobulina intra n tara miercuri

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca in cursul zilei de miercuri vor intra in tara 2. 500 de fiole de imunoglobulina achizitionate de la producatori. Sorina Pintea a spus ca, din cele 3. 800 de doze de imunoglobulina care au intrat in tara prin mecanismul european de protectie civila, aproximativ 850 se mai afla in acest moment in depozitele Unifarm.

Ministrul Sanatatii anunta restructurarea Agentiei Nationale de Transplant si promite transparentizarea procedurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, miercuri, ca a fost gandit un plan de restructurare a Agentiei Nationale de Transplant, care sa urmareasca inclusiv transparentizarea procedurilor. Sorina Pintea a mai precizat ca legea transplantului a fost retrasa din 'transparenta decizionala' deoarece ca au fost nenumarate propuneri, 'nenumarate contradictii' legate de forma care a fost prezentata.

Ultimele negocieri naintea grevei anuntate n sanatate: Sorina Pintea se ntlneste cu reprezentantii sindicatelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, se intalneste, miercuri, cu reprezentantii sindicatelor din sistem. Angajatii din sistemul sanitar au anuntat vor fi in greva de avertisment pe data de 7 mai, iar din 11 mai vor declansa greva generala, a declarat, pentru HotNews. ro, Iulian Pope, prim-vicepresedintele Federatiei Sanitas, cea mai mare organizatie sindicala din domeniu.

Sorina Pintea s-ar putea intalni cu sindicalistii din sanatate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ar putea avea astazi o intalnire cu reprezentantii sindicatelor din domeniul sanitar, pentru a discuta despre scaderile salariale aparute in urma aplicarii Legii salarizarii, informeaza Agerpres.

Ministrul Sanatatii anunta restructurarea Agentiei Nationale de Transplant

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta restructurarea Agentiei Nationale de Transplant si promite transparentizarea institutiei. Pot sa va spun doar ca am gandit un plan de restructurare a Agentiei.

Ministrul Sanatatii, dupa intalnirea cu sindicatele: Vrem ca nimeni sa nu piarda din veniturile obtinute deja

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a promis miercuri, conducerii Sanitas ca propunerile lor vor fi inaintate premierului, iar scopul modificarilor este acela ca angajatii din sistem sa nu piarda din ceeaa ce.

Viorica Dancila anunta noi negocieri cu sindicatele din sanatate pe 8 mai. Pe 11 mai este anuntata greva generala n sistemul sanitar

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca o noua intalnire cu sindicalistii din sanatate va avea loc martea viitoare, pe 8 mai, in conditiile in care pe 7 mai este anuntata o greva de avertisment de doua ore in sistemul sanitar, iar pe 11 mai greva generala. La intalnire urmeaza sa participe si ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

intalnire intre Ministrul Sanatatii si reprezentantii Sanitas

Astazi, Ministrul Sanatatii, doamna Sorina Pintea si reprezentantii Federatiei Sanitas s-au intalnit cu scopul de a gasi o solutie pentru rezolvarea crizei din sanatate si asistenta sociala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )