Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa dezviluirile privind dezinfectantii diluati (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa dezviluirile privind dezinfectantii diluati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a trimis Corpul de Control la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa dezvaluirile din presa ce vizeaza compania Hexi Pharma, informeaza B1 TV. Potrivit. continuă pe B1

Corpul de Control al ministrului Sanatatii face verificari la un mare spital. Va fi sesizat Parchetul General

Corpul de Control al ministrului Sanatatii verifica cum au fost incheiate contractele de achizitie intre Institutul Oncologic Bucuresti cu firma producatoare a dezinfectantilor care poate avea.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti. Reactia IOB

Ministerul Sanatatii efectueaza, marti, o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti, unde verifica contractele de achizitii privind solutiile dezinfectante folosite in spitale.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti

Ministerul Sanatatii efectueaza, marti, o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti, unde verifica contractele de achizitii privind solutiile dezinfectante folosite in spitale.

Control la Institutul Oncologic dupa ce Euractiv a scris ca patronul Hexi Pharma castiga bani si cu o firma ce face curatenie la Institut

Ministrul Sanatatii a dispus marti Corpului de Control efectuarea unei anchete in ceea ce priveste contractele de achizitii incheiate de Institutul Oncologic Bucuresti, informeaza MS, reactia venind la doar cateva ore dupa ce Euractiv a scris ca Dan Condrea, seful Hexi Pharma, castiga foarte multi bani din sistemul sanitar si cu alta firma, ce face curatenie in IOB.

UPDATE Control la Institutul Oncologic dupa ce EurActiv.ro a scris ca patronul Hexi Pharma castiga bani si cu o firma ce face curatenie acolo. Managerul Institutului: Achizitiile s-au efectuat corect si legal

Ministrul Sanatatii a dispus marti Corpului de Control efectuarea unei anchete in ceea ce priveste contractele de achizitii incheiate de Institutul Oncologic Bucuresti, informeaza MS, reactia venind la doar cateva ore dupa ce EurActiv. ro a scris ca Dan Condrea, seful Hexi Pharma, castiga foarte multi bani din sistemul sanitar si cu alta firma, ce face curatenie in IOB.

Scandalul dezinfectantilor. Ministrul Sanatatii a dispus un control la Institutul Oncologic Fundeni

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a dispus, marti, efectuarea unui control la Institutul Oncologic Fundeni privindcontractele de achizitii de dezinfectanti.

Ministrul Sanatatii a dispus efectuarea unui control la contractele de achizitii de dezinfectanti la IOB

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a dispus astazi Corpului de Control efectuarea unei anchete in ceea ce priveste contractele de achizitii incheiate de Institutul Oncologic Bucuresti cu firma producatoare a dezinfectantilor in cauza, dar si cu alti agenti economici care pot avea legatura cu ancheta in cazul biocidelor.

Cum se mai imbogateste Dan Condrea din afaceri cu statul. O firma a acestuia castiga bani grei pentru a face curatenie in Institutul Oncologic Bucuresti

Afaceristul Dan Condrea a intrat in atentia publica dupa ce o investigatie a jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor a aratat ca firma acestuia, Hexi Pharma, a primit peste 20 de milioane de euro pentru a.

Ministrul Sanatatii, chemat la raport in scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos: Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a fost chemat, marti, la raport de catre premierul Dacian Ciolos, pe fondul scandalului diluarii dezinfectansilor din spitale. M-am intalnit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )