Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Sanatatii, chemat la raport in scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos: Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, chemat la raport in scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos: Am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a fost chemat, marti, la raport de catre premierul Dacian Ciolos, pe fondul scandalului diluarii dezinfectansilor din spitale. M-am intalnit. continuă pe B1

Romania nu are un laborator acreditat care sa faca teste de sanitatie. Ciolos, despre scandalul dezinfectantilor diluati: Ministrul Sanatatii va prezenta miercuri rezultatele verificarilor

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, marti, ca in Romania nu exista laborator acreditat care sa faca formal si oficial teste de sanitatie. Totodata, seful Executivului a declarat ca.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii se lauda cu dublarea controalelor in spitale. Premierul cere urgentarea anchetei

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca a avut o intalnire la sediul Guvernului cu ministrul Sanatatii, Patriciu-Achimas Cadariu, cu care a discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical. Potrivit sefului guvernului, ministrul Cadariu a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale, iar premierul a cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara pentru ca pacientii sa se indrepte in continuare cu incredere spre spitalele care apartin sistemului public de sanatate.

Am cerut ministrului Sanatatii urgentarea clarificarii problemei dezinfectantilor din spitale

ACTUALIZARE 19:31 Ciolos: Am constatat cu surprindere ca nu avem un laborator acreditat pentru a testa calitatea dezinfectantilor Premierul Ciolos a declarat astazi ca, in urma discutiei cu ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, pe tema dezinfectantilor folositi in spitale, a constatat, ''cu surprindere '', ca in tara noastra nu exista un laborator acreditat care sa testeze aceste substante, informeaza surse din media. *ACTUALIZARE 18:30 Ciolos: Am discutat cu Cadariu, am cerut urgentarea clarificarii problemei dezinfectantilor *Ministrul Sanatatii a dispus efectuarea unui control la contractele de achizitii de dezinfectanti la IOB.

Scandalul dezinfectantilor. Ministrul Sanatatii a dispus un control la Institutul Oncologic Fundeni

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a dispus, marti, efectuarea unui control la Institutul Oncologic Fundeni privindcontractele de achizitii de dezinfectanti.

Scandalul dezinfectantilor continua: Hexi Pharma a cumparat materii prime la preturi uriase de la un off-shore controlat chiar de patronul companiei. Firma a incheiat cu spitalele contracte de 26 milioane de euro (VIDEO)

Noi dezvaluiri ies la iveala in scandalul dezifectantilor diluati de la Hexi Pharma. Dan Condrea, patronul companiei, nu numai ca vindea spitalelor substante inutile, dar acestea erau si de cateva ori.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa dezviluirile privind dezinfectantii diluati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a trimis Corpul de Control la Institutul Oncologic Bucuresti, dupa dezvaluirile din presa ce vizeaza compania Hexi Pharma, informeaza B1 TV. Potrivit.

Ministrul Sanatatii a dispus efectuarea unui control la contractele de achizitii de dezinfectanti la IOB

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a dispus astazi Corpului de Control efectuarea unei anchete in ceea ce priveste contractele de achizitii incheiate de Institutul Oncologic Bucuresti cu firma producatoare a dezinfectantilor in cauza, dar si cu alti agenti economici care pot avea legatura cu ancheta in cazul biocidelor.

Tolontan: Exista semne ca statul vrea sa musamalizeze cazul dezinfectantilor diluati

Jurnalistul Catalin Tolontan, cel care a coordonat ancheta publicata in aceasta saptamana de Gazeta Sporturilor despre dezinfectantii diluati ai companiei Hexi Pharma, scrie ca testele comandate de Ministerul Sanatatii dupa publicarea seriei de articole sunt efectuate dupa aceeasi metodologie conform careia suntem tara europeana cu cele mai putine bacterii in spitale.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti. Reactia IOB

Ministerul Sanatatii efectueaza, marti, o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti, unde verifica contractele de achizitii privind solutiile dezinfectante folosite in spitale.

Scandalul dezinfectantilor: Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti

Ministerul Sanatatii efectueaza, marti, o ancheta la Institutul Oncologic Bucuresti, unde verifica contractele de achizitii privind solutiile dezinfectante folosite in spitale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )